Pacatul
Autor: Blaga Daniel  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de danipok in 16/04/2009
    12345678910 0/10 X
PACATUL

DACA ZICEM CA N-AVEM PACAT NE INSELAM SINGURI SI ADEVARUL NU ESTE IN NOI 1 IOAN 1:8

DACA ZICEM CA NOI NU AVEM O PACAT NE MINTIM SINGURI, TOTI OAMENII SUNT PACATOSI; CHIAR SI AVRAAM A MINTIT, SPUNAND CA SOTIA LUI, SARA, E SORA LUI (EXOD 20:2). MOISE, UN ALT EXEMPLU; EL ERA UN OM PLACUT LUI DUMNEZEU CARE A SCOS POPORUL ISRAEL DIN TARA EGIPTULUI, CATRE TARA PROMISA. UN LUCRU FOARTE IMPORTANT: EL VORBEA CU DUMNEZEU IN MOD DIRECT, ASA CUM VORBESC EU CU TINE (EXOD 33:11)

BIBLIA NE CONFIRMA CA NOI TOTI AM PACATUIT SI INCA SUNTEM NISTE PAACTOSI, ASA CUM NE SPUNE APOSTOLUL PAVEL CATRRE ROMANI 3:10 DUPA CUM ESTE SCRIS: NU ESTE NICI UN OM NEPRIHANIT, NICI UNUL MACAR.; ROMANI 3:23 DAR NU NUMAI PENTRU EL ESTE SCRIS CA I-A FOST SOCOTITA CA NEPRIHANIRE.

PACATELE NOASTRE SUNT IMPOTRIVA LUI DUMNEZEU


NOI PACATUIM PENTRU CA AVEM O INIMA PACATOASA

CE NE FACE PE NOI SA NU ASCULTAM DE DUMNEZEU? DE CEE NE PURTAM ASA? DE CE NICI UN AM NU A IMPLINIT TOATE PORUNCILE DOMNULUI ISUS? RASPUNSUL E CA NOI NE-AM NASCUT PACATOSI, INTR-O NATURA PACATOASA.

ACEASTA NATURA PACATOASA ESTE IN NOI CHIAR DIN MOMENTUL NASTERII. UN BEBELUS CAND PLANGE SI VREA SA MANANCE ACUM!!! PE EL NU L-A INVATAT NIMENI SA FACA ASA, EL AVEA DIN NASTERE O INIMA PACATOASA.

IEREMIA 17:9 INIMA ESTE NESPUS DEE INSELATOARE SI DE DE DESNADAJDUIT DE REA; CINE POATE S-O CUNOASCA? ASA CUM SPUNE PROOROCUL IEREMIA ESTE VALABIL PENTRU TOTI OAMENII.

DUMNEZEU CAND A CREAT OMUL A VRUT SA FIE PERFECT, DAR DATORITA PACATULUI EVEI SI A LUI ADAM, DE ATUNCI TOTI NE NASTEM PACATOSI; ASA CUM ALERGATORII TRANSMIT STAFETA UNUL ALTUIA. (PSALMUL 58:3 CEEI RAI SUNT STRICATI INCA DIN PANTECELE MAMEI LOR)

BIBLIA SPUNE ADEVARUL! TE INFURI? DACA TE JIGNESTE CINEVA, CE FACI? ESTI O FIRE PACATOASA.

PACATUIM CHIAR DACA LUI DUMNEZEU NU II PLACEE

UNII OAMENI NU IL IUBESC PE DUMNEZEU SI PACATUIESC CHIAR SACA LUI DUMNEZEU NU-I PLACE. CU TOATE CA LE-A DAT CECLE 10 PORUNCI SCRISE DE EL.

AR TREBUI SA ASCULTAM DE DUMNEZEU. AR TRTEBUI SA NE PESE DE CEEA CE NE INVATA DUMNEZEU PENTRU CA ESTE BUN, INDURATOR SI PENTRTU CA EL NE-A CREAT SI AI LUI SUNTEM. DAR SA VEDEM CATEVA VERSETE DIN SFANTA SCRIPTURA CARE NE DESCRIE PE DUMNEZEU:

ISAIA 6:3 SFANT, SFANT, SFANT ESTE DOMNUNL OSTIRULOR! TOT PAMANTUL ESTE PLIN DEE MARIREA LUI!

HABACUC 1:13 OCHII TAI SUNT ASA DE CURATI CA NU POT SA VAD RAUL, SI NU POT SA PRIVESTI NELEGIUIREA!

APOCALIPSA 15:4 CINE SE V-A TEME, DOAMNE, SI CINE NU VA SLAVI NUMELE TAU? CACI NUMAI TU EESTI SFANT

DUMNEZEU ESTE IMPARATUL IMPARATILOR. EL LOCUIESTE IN CER SI ESTE SFANT ADICA PERFECT (PSALMUL 99:1-3)

EL ESTE ATAT DE PERFECT SI DE BUN IAR NOI ATAT DE PACATOSI. EL ESTE ATAT DE BLAND CU NOI IAR NOI SUNTEM ATAT DE NEMULTUMITORI FATA DE EL. DAVID NE SCRIE IN BIBLIE IN PSALMUL 34:8 GUSTATI SI VEDETI CE BUN ESTE DOMNUL! FERICE DE OMUL CARE SE INCREDEE IN EL! NOI OAMENII TOT NU NE INCREDEEM IN EL DIN PRICINA PACATULUI.

CU TOATEACESTEA DUMNEZEU IUBESTE OAMENII PACATOSI DAR NU SI PACATUL DIN EI.

PACATUIM PENTRU CA NE PLACE

OAMENILOR LE PLACE PACATUL. DATORITA PACATUIRII TALE POTI AVEA NECAZURI CU CEI DIN JURUL TAU. UNEORI CAND PACATUIESTI TE SIMTI VINOVAT DAR CU TOATE ASTEA CONTINUI SA PACATUIESTI PENTRRU CA ITI PLACE PACATUL.

DAVID NE SPUNE: TU IUBESTI MAI DEGRABA RAUL DECAT BINELE, MAI DEGRABA MINCIUNA DECAT ADEVARUL NOI AM TREBUII SA IUBIM MAI DEGRABA BINELE NU RAUL.


PACATUL V-A FI PEDEPSIT

CAND PACATUIESTI FACI UN LUCRU RAU IMPATRIVA LUI DUMNEZEU. PACATUL MEU SI AL TAU V-A FI PEDEPSIT ACUM SAU MAI INCOLO.

O PERSOANA SE ASEAMANA CU UN COS DE GUNOI. PE DINAFARA E CURAT DAR INAUNTRU E MIZERIE SI GUNOI. ASA CUM SUNTEM NOI SUNTEM FRUMOSI DAR INAUNTRU IN INIMA NOASTRA II NUMAI PACAT SI RAU. NUMAI DUMNEZEU POATE VEDEA CE IN INIMA NOASTRA A FIECARUIA DUNTRE NOI. EL SE UITA LA INIMA NU LA TRUP.


ISUS HRISTOS NE POATE SCAPA DE PEDEAPSA

DACA ESTI PLIN DE PACAT ARUNCAL, SCOATEL CA SA NUN MAI MIROASE. NUU POTI SA-L DAI CU PARFUM. POATE O ZI MIROASE FRUMOS GUNOIUL DAR DUPAIA... TREBUIE SA-L ARUNCI. ASA ESTE SI CU NOI, TREBUIE SA SCOATEM PACATUL DIN NOI

NUMAI DUMNEZEU TE POATE SCAPA DE GUNOIUL PACATULUI. CHIAMA NUMELE LUI SE EL TE VA CURATI.


UN NOU INCEPUT SI O NOUA PUTERE

DACA CREZI IN DOMNUL ISUS HRISTOS POTI FI SIGUR CA TOT PACATUL TAU VA FI STERS DE EL. EL ITI VA SCHIMBA MODUL DEE VIATA

TE-AI SUPARAT? ACUM NU TE MAI SUPERI. PENTRU CA AI O INIMA NOUA, CU O PUTERE NOUA DE LA DUMNEZEU DACA IL PRIMESTI CA DOMN SI MANTUITOR IN INIMA TAAMIN!!!


Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1508
  • Export PDF: 2
Opțiuni