Ioan 3:16
Autor: Blaga Daniel  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de danipok in 16/04/2009
    12345678910 0/10 X
Fiindcã atît de mult a iubit Dumnezeu lumea, cã a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, sã nu piarã, ci sã aibã viaþa vecinicã.
(Ioan 3:16)



Fiindcã atît de mult a iubit Dumnezeu lumea. Isus Hristos Domnul nostru ne iubeste pe fiecare in parte si are grija de toti.
Asa de mult ne-a iubit si inca ne iubeste incat a dat pe singurul Lui Fiu ca sa se nasca umil pe pamantul acesta blestemat si apoi ca sa moara pentru pacatele noastre crucificat pe o cruce, ca apoi sa invieze a treia zi.
Pentru ca oricine crede în El, sã nu piarã, ci sã aibã viata vecinicã. Acestea sunt vorbele spuse de Isus. Daca credem in El avem o viata vesnica in cer, iar daca nu credem in El pierim in iazul de foc. Adica in iad.
Credeti ca exista Rai si Iad? Credeti ca exista viata dupa moarte? Chiar Isus spune aceasta ca oricine crede în El, sã nu piarã, ci sã aibã viata vecinicã.
In Psalmul 9:19, David spune cei rai se intorc la Locuinta Mortilor (in Iad). Isus cand era pe cruce i-a facut urmatoarea promisiune talharului care era si el crucificat impreuna cu El: Astazi vei fi cu mine in Rai (Luca 23:43). Acum credeti ca exista Rai si Iad?
Sufletele unde se duc dupa moarte? Corpul nostru in pamant, dar sufletul (duhul)?
Inainte de moarte, unii oameni pot vedea unde merg: in Iad sau in Rai cu Domnul.
De exemplu un ateu a cerut medicului sau sa-i prelungeasca viata, promitandui o suma mare de bani, pentru ca el a vazut iadul, flacarile si chinul. Era cuprins de frica si de teama dar in acelasi timp si de furie si a inceput sa strige:
-Plecati de aici! Voi m-ati adus in starea aceasta. Duceti-va! Ce nenorocire este gloria pe care mi-ati dat-o! Trebuie sa mor parasit de Dumnezeu si de oameni..., apoi a murit.
Un alt exemplu ca exista viata dupa moarte si ca exista si Rai:
Un credincios pe nume William Kendall, cand a ajuns pe patul de moarte a zis:
- O, Cerul a coborat pe pamant! Vad ingerii.
Apoi si-a fixat privirea intr-un colt si a zis:
- Vad lumina, lumina, lumina!
Dupa aceea, a inceput sa cante un imn de glorie si si-a dat duhuhl.
Cum traiesti pe pamant si cum iti pregatesti sufletul? Daca stai langa Domnul, langa El vei sta si in imparatia Sa dupa ce vei muri
Am vrut sa va arat ca acest versetcare este foarte popular de crestini de astazi il interpreteaza gresit.
Unora le placee sa faca in asa fel in cat sa spuna ca nuu exista Iad, caci Isus spune ca ne iubeste atat de mult incat a dat pe singurul Lui Fiu, pentruca oricine crede în El, sã nu piarã, ci sã aibã viata vecinicã. Acelor oameni care le plac sa zica ca nu e Iad nu vor sa vada acel cuvand piarã (adica cel care merge in Iad) ci il iau numa pe acele cuvinte frumoase.

FERITI-VA DE OAMENI ACESTIA CARE SUNT NISTE MARTORI MINCINOSI!

Domnul este bun dar si foc mistuitor!


Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1953
  • Export PDF: 2
Opțiuni