Credința corectă va produce trăirea corectă
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, Singapore)  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 08/02/2009
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

Meditatii zilnice 08.02. 09
New Creation Church – Singapore



Luk 19:8 Dar Zacheu a stătut înaintea Domnului, şi I-a zis: „Iată, Doamne, jumătate din avuţia mea o dau săracilor; şi dacă am năpăstuit pe cineva cu ceva, îi dau înapoi împătrit.”

Zacheu era un vames. El era dispretuit fiindca era necinstit, insela oamenii la bani si recurgea la acuzatii false pentru a obtine ceea ce voia.

Intr-o zi, Isus l-a vizitat. Biblia nu face nici o referire ca Isus i-ar fi reprosat stilul de viata necinstit atunci cand au fost impreuna. Ci dimpotriva, Isus i-a aratat har si onoare acceptand sa-i fie oaspete. Dupa un timp, Zacheu s-a ridicat in picioare si I-a declarat Lui Isus ca va da inapoi de patru ori, oricui a fost inselat de el si va da jumatate din avutiile lui, saracilor (Luca19:8).

Un timp petrecut cu Isus, a schimbat inima lui Zacheu. Un moment petrecut cu Harul in persoana –fara acuzatii, judecata, condamnare- a produs o astfel de transformare interioara incat in scurt timp, el facea in exterior, ceea ce era drept, intr-o masura in care nimeni nu s-ar fi asteptat sa o faca.

Multi oameni vor sa traiasca corect. Preocuparea lor de a trai corect ii face sa se concentreze asupra lor insisi si a lucrurilor cu care se lupta. Insa credinta corecta este cea care produce trairea corecta. Daca incerci sa scapi dintr-o dependenta care te-a tinut legat de multi ani, crede ca Isus te iubeste atat de mult incat la cruce a platit pretul pentru ca tu sa fi complet eliberat de dependenta ta. Crede ca prin ranile Lui ai fost vindecat, eliberat.

Un membru al bisericii era dependent de fumat. De fiecare data cand ceda ispitei, el credea ca Dumnezeu nu-l condamna si nu-l judeca si ca era neprihanirea Lui in Isus Cristos. Intr-o dimineata s-a sculat sub impulsul Duhului Sfant ca acea zi va marca inceputul unei vieti de nefumator. Asteptand sa fie asaltat de normala pofta de fumat, el s-a tot rugat in timpul zilei „multumesc Doamne ca prin ranile tale sunt vindecat”. Inainte de a-si da seama, ziua a trecut fara ca el sa fi fumat si fara sa fi simtit consecintele abstinentei. Si din acel moment, a fost total eliberat de dependenta sa.

Azi, daca vrei sa experimentezi o traire corecta, descopera ceea ce Cristos a facut pentru tine si ceea ce ai in El si crede!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1547
  • Export PDF: 2
Opțiuni