Neprihanire vesnica
Autor: Rely Tarniceri (Traducere dupa Pastor Prince)  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 04/02/2009
    12345678910 0/10 X
Meditatii zilnice 04.02.09
New Creation Church – Singapore



Dan 9:24 Şaptezeci de săptămîni au fost hotărîte asupra poporului tău şi asupra cetăţii tale celei sfinte, pînă la încetarea fărădelegilor, pînă la ispăşirea păcatelor, pînă la ispăşirea nelegiuirii, pînă la aducerea neprihănirii vecinice.

Duminica, auzim un mesaj care spune „Eu sunt neprihanirea Lui Dumnezeu in Isus Cristos”. Lunea, inca mai marturisim acelasi lucru „Eu sunt neprihanirea Lui Dumnezeu in Isus Cristos”. Dar vine miercurea si joia, iar noi incepem sa ne marturisim pacatele. Apoi, cand vine din nou duminica, primim o proaspata revelatie a neprihanirii noastre in Cristos si din nou incepem sa ne marturisim neprihanirea. De ce facem astfel?

Nu se poate ca duminica sa fim neprihaniti, ca apoi, cateva zile mai tarziu sa ne pierdem neprihanirea din cauza pacatului si sa ne re-neprihanim din nou cand vine duminica. NU, neprihanirea noastra este una vesnica. Isus a obtinut pentru noi „rascumpararea vesnica” (Evrei 9:12)

„Dar tocmai am pacatuit! Cum mai pot fi socotit neprihanit?”

Prietene, nu faptele tale te fac neprihanit, ci ceea ce a facut Cristos la Calvar. Romani 5:19 spune „Căci, după cum prin neascultarea unui singur om, cei mulţi au fost făcuţi păcătoşi, tot aşa, prin ascultarea unui singur om, cei mulţi vor fi făcuţi neprihăniţi”. Nu ascultarea ta te-a facut neprihanit ci ascultarea unui OM, Cristos.

Dumnezeu te vrea stabilit/inradacinat in ceea ce Cristos a facut. El te vrea constient de neprihanirea ta vesnica in Cristos. Cum faci asta? Poti asculta mesaje inspirate care-ti reamintesc de neprihanirea ta in Cristos. Si nu te multumi doar sa le stii ci proclama-le. In fiecare dimineata, spune-ti „Eu sunt neprihanirea Lui Dumnezeu in Cristos” (2Corinteni 5:21).

Nu ai nevoie sa constientizezi cat de pacatos esti. O stii atunci cand pacatuiesti. Diavolul iti reaminteste pacatele tale. Chiar si prietenii si cei dragi, deseori iti scot in evidenta pacatele. In schimb, ai nevoie de revelatia neprihanirii vesnice pe care o ai in ochii Lui Dumnezeu, in special atunci cand pacatuiesti.

Si cand esti constient de acest dar al neprihanirii care este vesnic, vei domni in viata! (Romani 5:17). Vei domni asupra pacatului, obiceiurilor rele, bolilor, lipsurilor si asupra oricarui lucru care te opreste de la a avea o viata victorioasa.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1210
  • Export PDF: 2
Opțiuni