Dumnezeu vrea ca tu să fii mereu conștient de cruce
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, Singapore)  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 30/01/2009
    12345678910 0/10 X

1Co 2:2 ”Căci n-am avut de gând să ştiu între voi altceva decât pe Isus Hristos şi pe El răstignit."

Apostolul Pavel in epistola lui catre corinteni spune n'am avut de gînd să ştiu între voi altceva decît pe Isus Hristos şi pe El răstignit. Cu alte cuvinte, Pavel, care a scris doua treimi din Noul Testament, avea mintea plina de Isus si de lucrarea Sa terminata de la cruce.

Dragilor, Dumnezeu va vrea mintea plina de crucea Lui Isus. Te vrea constient de cruce. Dar ce inseamna sa fii constient de cruce?

A fi constient de cruce inseamna a-L vedea pe Isus, care te iubeste atat de mult incat de bunavoie a murit pentru tine la cruce. A fi constient de cruce inseamna a privi la Isus, care si-a dat propriul trup sa fie pedepsit pentru ca trupul tau sa fie eliberat de orice pedeapsa.

A fi constient de cruce este sa-ti fixezi ochii pe Isus, care ti-a dat eliberarea si victoria la cruce. La cruce, toti dusmanii tai au fost invinsi. Toate bolile tale au fost distruse. Saracia ta a fost indepartata la cruce. Pacatele tale au fost spalate la cruce.

Atunci cand israelitii au gustat amaraciunea apelor de la Mara, Dumnezeu i-a aratat lui Moise o ramura de copac pe care a aruncat-o in ape ca sa le faca dulci (Exod15:23-26). Ramura de copac reprezinta crucea care a transformat apele amare in apa dulce. Azi, copacul/lemnul calvarului, a transformat situatia ta amara, in dulce. Datorita crucii, poti astepta ca situatiile amare din viata ta sa se transforme in dulci.

Atunci cand israelitii au fost muscati de serpi in pustie, Dumnezeu i-a spus lui Moise sa aseze un sarpe de arama in varful unui stalp. Stalpul reprezinta crucea iar bronzul/arama reprezinta judecata. Cei care priveau la sarpele de arama de pe stalp, traiau fiindca si-au vazut problema – sarpele mort – strapunsa si omorata la cruce (Numeri21:6-9).

Azi, tu nu vei muri ci vei trai cand iti vei vedea toate pacatele judecate la cruce si impreuna cu ele, bolile, slabiciunile, durerile, esecurile si infrangerile! La cruce, tot ceea ce aduce moartea in viata ta, a fost inlaturat!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1259
  • Export PDF: 2
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni