Tu deja ești binecuvântat
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, Singapore)  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 20/01/2009
    12345678910 0/10 X

Iosua 24:13 ”V'am dat o ţară pe care n'o munciserăţi, cetăţi pe cari nu le zidiserăţi, dar pe cari le locuiţi, vii şi măslini pe cari nu-i sădiserăţi, dar cari vă slujesc ca hrană.”

Dumnezeu este mult mai nerabdator sa-ti dea viata din abundenta, decat esti tu dornic s-o ai. De fapt este atat de nerabdator ca tu sa te bucuri de aceasta viata incat in mintea Lui deja a stabilit sa-ti multiplica bunurile si tot ceea ce ai.

Dumnezeu deja a promis "V'am dat o ţară pe care n'o munciserăţi, cetăţi pe cari nu le zidiserăţi, dar pe cari le locuiţi, vii şi măslini pe cari nu-i sădiserăţi, dar cari vă slujesc ca hrană."

El nu a spus "poate va voi da" ceea ce ar insemna ca ar putea sa dea dar ar putea si sa nu dea ci a spus "v-am dat" ceea ce inseamna ca deja s-a intamplat. Este doar o problema de timp pana cand revelatia ta despre ceea ce deja ai prin lucrarea Lui Cristos va face sa apara in taramul fizic binecuvantarile cu care deja ai fost binecuvantat.

In timpul unui serviciu al bisericii, un cuplu s-a increzut in Dumnezeu pentru o casa pentru care nu aveau bani. Dupa biserica, au plecat la cumparaturi la un supermarket unde cumparaturile facute le-au adus un bilet pentru o tragere la sorti. Saptamani mai tarziu, cand tragerea a avut loc, din miile de bilete, al lor a fost extras si au castigat premiul cel mare, o locuinta.

Prietene, asteapta bunastarea in viata ta fiindca esti deja bogat in Cristos. Isus a luat locul tau ca sarac la cruce - 2Corinteni 8:9 Căci cunoaşteţi harul Domnului nostru Isus Hristos. El, măcar că era bogat, s'a făcut sărac pentru voi, pentru ca prin sărăcia Lui, voi să vă îmbogăţiţi. In El, tu nu mai esti sarac! ! !

Asa ca nu te mai uita la lipsurile din resursele tale naturale. Priveste la cruce si spune "da, Isus m-a imbogatit, este doar o problema de timp pana voi vedea acest lucru in viata mea".

Credinta in Hristos nu este o formula magica, pentru aducerea prosperitatii materiale!
Prea mult insistati in aceste traduceri asupra binecuvantarilor materiale.Dumnezeu ni le poate da si pe acestea, dar poate si sa nu ni le dea. De ce n-ar fi fost si apostolul Pavel bogat?
Mai ales ca el umbla prin lume pentru a vesti Evanghelia. Cu toate acestea, a fost nevoit sa munceasca la confectionat corturi.A suferit de foame, de sete, a fost batut, bagat in inchisoare, si la urma martirizat.2 Corinteni 11:23-27
Bogatia cea mare este prezenta lui Dumnezeu.Nu trebuie sa ne punem nadejdea in Dumnezeu doar pentru viata aceasta.Crestinii de alta data erau fericiti sa-si dea viata pentru Hristos,ca sa fie cu El in vesnicie.
Adăugat în 20/01/2009
Amin Amin!! Bine ai zis. Dumnezeu te poate binecuvanta si pe acest pamant, dar asta e alegerea Lui si oricum nu o face daca tu nu muncesti ci doar stai si astepti sa primesti. Uita-te ce poti face in primul rand tu pentru El, oricum nu vom putea sa il rasplatim niciodata pentru ce a facut pentru noi.
Adăugat în 26/01/2009
Statistici
  • Vizualizări: 1378
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni