Dumnezeu iti da un tratament preferential nemeritat
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, Singapore)  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 14/01/2009
    12345678910 0/10 X
Rom 1:7 ... Har şi pace dela Dumnezeu, Tatăl nostru, şi dela Domnul Isus Hristos!

Atunci cand zbori la clasa intai cu un avion, echipajul te trateaza ca la clasa intai. Te intreba daca totul e in ordine, te intreaba ce reviste preferi, iti dau o patura daca ti-e rece, iti dau cele mai bune mancaruri. Te trateaza preferential fata de cei de la clasa economic.

Harul Lui Dumnezeu este definit ca „favoare nemeritata, necastigata” iar una dintre definitiile pentru favoare este „tratament preferential”. Azi, Dumnezeu vrea ca tu sa stii ca ai favoarea Lui peste tine. El vrea ca tu sa stii ca el te trateaza intr-un mod preferential pe care nu-l meriti. El vrea ca tu sa depinzi de el si sa beneficiezi de el in totalitate in viata ta.

El vrea de asemenea ca tu sa stii ca favoarea Lui in viata ta poate creste. Poti sa ai parte de cat mai multe favoruri de la o zi la alta. Cum? Biblia ne spune in 2 Petru 1:2 ca harul Lui Dumnezeu ne este inmultita „in cunoasterea Lui Dumnezeu si a Lui Isus, Domnul nostru”. Cu cat mai mult privesti la Isus si la dragostea Lui pentru tine, cu atat mai mult crezi si marturisesti ca favoarea Lui Dumnezeu este peste tine, cu atat mai mult vei vedea favoarea Lui lucrand pentru tine.

Deci, daca esti un medic, vei gasi pacienti care te vor favoriza si vei avea mai multi pacienti decat vei putea duce. Daca esti om de afaceri, vei gasi oameni doritori sa faca afaceri cu tine fiindca te plac si te apreciaza. Atunci vei avea mai multe afaceri decat ai nevoie si vei avea nevoie de planuri de extindere.

Cand favoarea Lui Dumnezeu straluceste peste biserica ta, locurile vor fi prea putine pentru cei care vin saptamana dupa saptamana la serviciile voastre. Asa ca atunci cand oamenii se minuneaza si intreaba „ce se intampla aici?”, poti sa le spui „este favoarea Lui Dumnezeu multiplicata peste noi toti”. Si este in intregime nemeritata, necastigata.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1297
  • Export PDF: 2
Opțiuni