El nu-şi mai aminteşte păcatele tale
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, Singapore)  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 03/12/2008
    12345678910 0/10 X
1.

. Evrei 10:17 adaugă: „Şi nu-Mi voi mai aduce aminte de păcatele lor, nici de fărădelegile lor.”

Pe când eram un tânăr creştin, crescând în Singapore, circula un mic tractat intitulat „Aceasta era viaţa ta” . Acolo puteai citi că atunci când vei ajunge în cer, Dumnezeu îţi va desfăşura în faţa ochilor întreaga ta viaţă, inclusiv toate păcatele tale, pe un ecran uriaş pentruca toţi îngerii şi ceilalţi creştini să vadă.

Ideea că Dumnezeu face o astfel de înregistrare cu scopul ca toţi să o vadă, mă făcea să mă simt îngrozitor şi condamnat în faţa Domnului. Cum aş mai putea sta vre-odată cu îndrăzneală, în prezenţa Domnului şi cum voi mai îndrăzni să dau faţa cu cei dragi şi cu fraţii mei creştini, acolo în cer într-o zi?

Eram o epavă stresată, gândindu-mă la toate păcatele mele pe care Domnul le înregistra zilnic, până când am citit „Ferice de omul, căruia nu-i ţine Domnul în seamă păcatul!” (Romani 4:8) Aleluia!!! Am sărit de bucurie când am aflat că Dumnezeu nu-mi mai ţine în seamă păcatul, că El mi-a dat ceva numit „iertare a păcatului/neprihănire”

Motivul pentru care Dumnezeu nu ne mai ţine în seamă niciunul din păcatele noastre, este că acum 2000 de ani, a condamnat toate păcatele noastre în trupul Fiului Său, care a fost atârnat pe lemnul crucii. Şi nu numai atât ci atunci când Dumnezeu a pedepsit Fiul Său pentru păcatele noastre, a făcut ca blestemele legii să cadă, unul după altul, acoperindu-I întreg trupul, până când fiecare blestem a fost împlinit. De aceea noi SUNTEM RĂSCUMPĂRAŢI DE SUB BLESTEMUL LEGII. De aceea în loc ca Dumnezeu să ne considere păcătoşi, NE CONSIDERĂ NEPRIHĂNIŢI.

Acum, de vreme ce Dumnezeu nu ne mai ţine în seamă păcatul, tu de ce totuşi îţi aminteşti de el? Sau păcatul partenerului tău sau al altuia?

Astăzi, dragul meu, Dumnezeu nu mai vrea ca tu să fii conştient de păcatul tău (să-ţi ţii în seamă păcatul), pentrucă El nu-l mai ţine. Deci, bucură-te! Vino la El cu îndrăzneală şi aşteaptă ca El să te binecuvânteze pentrucă nu-ţi mai ţine în seamă păcatul!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1125
  • Export PDF: 2
Opțiuni