Mulțumirea poate învia și morții
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, Singapore)  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 25/11/2008
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

Joh 11:41 Au luat dar piatra din locul unde zăcea mortul. Şi Isus a ridicat ochii în sus, şi a zis: „Tată, Îţi mulţămesc că M'ai ascultat.
Joh 11:42 Ştiam că totdeauna Mă asculţi; dar vorbesc astfel pentru norodul care stă împrejur, ca să creadă că Tu M'ai trimes.”

Dupa ce Isus a spus aceste cuvinte, a strigat cu voce tare „Lazare, iesi afara!” si omul care era mort de patru zile a iesit din mormantul sau.

Acesta este unul dintre cele mai mari miracole pe care Isus le-a facut. Lazar era mort de patru zile cand Isus l-a inviat din morti. Nu esti de acord ca moartea este o probleme extrema? A nu avea bani in banca, a fi bolnav sau a-ti pierde sjujba, oricat ar fi de rele, nu sunt asa de grave ca a fi mort.

Dar ceea ce vreau eu sa vezi este: daca Isus in cea mai extrema problema, ne arata ca solutia este tot „Tata, Iti multumesc!”, atunci cu cat mai mult ar trebui sa-I multumim Lui Dumnezeu cand ne confruntam cu probleme mai putin grave. Daca multumirea poate invia mortii, atunci hai sa multumim in mijlocul problemelor noastre si sa vedem victoria.

Din pacate, tindem sa facem opusul, sa murmuram si sa ne plangem iar murmuratul si nemultumirea doar maresc problemele. Pe de alta parte, multumirea este limbajul credintei, care Ii face placere Lui Dumnezeu. Dar eu nu spun sa multumim pentru problemele prin care trecem. Nu, ci multumim Lui Dumnezeu caci El este raspunsul la problemele noastre si ca El deja ne-a dat toate binecuvantarile (Efeseni1:3)

„Dar Pastor Prince, ceea ce am este atat de putin!”

Prietene, multumeste-I Lui Dumnezeu pentru putinul pe care il ai si el se va multiplica. Isus a multumit Tatalui pentru cei cinci pesti si cele doua paini, pranzul unui baietel, si acest pranz a fost multiplicat pentru a hrani mai mult de 5000 de oameni si au ramas 12 cosuri de ramasite (Ioan6:8-13). Si atunci cand Duhul Sfant a vorbit din nou despre acest eveniment, El a mentionat in mod special ca Domnul a multumit (Ioan6:23). Duhul Sfant se pare ca este mult mai multumit de actul de a multumi decat de miracolul inmultirii painilor.

Prietene, cu cat multumesti mai mult Lui Dumnezeu, cu atat mai mult Ii faci placere. Putinul pe care il ai va fi multiplicat si orice este mort in viata ta va fi adus la viata!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1111
  • Export PDF: 2
  • Favorită: 1
Opțiuni