Viata lui Isus este in tine
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, Singapore)  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 26/10/2008
    12345678910 0/10 X
Ioan 10:10
…Eu am venit ca oile sa aiba viata, si s-o aiba din belsug.

Isus este complet Dumnezeu, dar El a fost nascut complet uman. El a trecut prin ispita dupa ispita si le-a invins pe toate. (Evrei 4:15). Si toata aceasta putere se gaseste in viata Sa. Si El a pus aceasta viata in tine – viata lui Cristos este in tine!

In timpul lucrarii lui Isus pe pamant, El a invins boala, vanturile si valurile, puterile intunericului si mortii. Viata Lui aduce victorie asupra diavolului si lucrarii sale. Si El a pus aceasta viata in tine – viata lui Cristos este in tine!

In sfarsit, Isus a mers la cruce. Si acea viata in El a pus sfarsit oricarei rase naturale Adamice – boala, saracie, infrangere, durere, blestem si moarte. Tot ce era natural a incetat sa mai fie in viata Sa. Dar tot ce era supranatural a ramas in El. Si El a pus aceast viata in tine – viata lui Cristos este in tine!

Apoi, Isus a inviat din morti. Si in acea viata a Sa a fost adaugata puterea invierii. Si El a pus aceasta viata in tine – viata lui Cristos este in tine!

Dupa inviere, Isus a mers inapoi la Tatal Sau. Astazi, El sta la dreapta lui Dumnezeu, odihnidu-se in lucrarea Sa terminata, ocupand un loc al celei mai inalte autoritati si mijlocind intotdeauna pentru noi. Si El a pus aceasta viata in tine – viata lui Cristos este in tine!

Si pentru ca Isus a mers inapoi la Tatal, Duhul Sfant a venit sa locuiasca in tine (Ioan 16:7), pentru ca tu sa traiesti cu ungerea Sa in tine si sa umbli in puterea Lui invingatoare.

Tot ce este Isus, Dumnezeu a vrut sa fii si tu. Tot ce are El, Dumnezeu a vrut sa ai si tu. Toate lucrurile palpitante pe care le citesti in biblie despre Isus, toate averile Lui ascunse in Vechiul Testament si bogatiile din El pe care le gasesti in Noul Testamnet, toata aceasta viata a Sa, nu este acolo undeva. Dumnezeu a pus-o, toata, in tine, ca tu sa poti trai viata din belsug pe care Isus a venit sa ti-o dea!


Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1246
  • Export PDF: 2
Opțiuni