Îngrijorarea
Autor: Anonim  |  Album: VINE indubitabil  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 09/08/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 7 voturi

   40% sunt îngrijorări cu privire la lucruri care nu se vor întâmpla vreodată;

   30% sunt îngrijorări legate de trecut - pe care nu-l putem shimba;

   12% sunt îngrijorări legate de critica din partea altora, în general neadevărată;

   10% sunt îngrijorări legate de sănătate, care se înrăutăţeşte din cauza stresului;

   8% sunt îngrijorări legate de probleme reale, care pot fi rezolvate.

   Îngrijorarea nu este decât o pierdere de timp. Îngrijorarea nu este doar inutilă, ci şi dăunătoare. Daunele fizice şi emoţionale cauzate de anxietatea cronică sunt bine cunoscute şi mediatizate. În urmă cu câţiva ani, dr. Charles H. Mayo, de la Clinica Mayo, a demonstrat că îngrijorarea afectează circulaţia sângelui, glandele, întregul sistem nervos şi afectează profund inima. În anii care au trecut de atunci, cercetătorii au stabilit legăturile existente între îngrijorarea cronică şi slăbirea sistemului imunitar, bolile cardio-vasculare, dezechilibrele neurologice, depresia sau alte disfuncţii fizice şi psihologice - ca să nu menţionăm bolile strict legate de anxietate, precum atacurile de panică şi agorafobia.

   Şi toate acestea din cauza îngrijorării. Nu e de mirare că Biblia ne spune de peste 3500 de ori: "Nu te teme!"

   "Şi aruncaţi asupra Lui toate îngrijorările voastre, căci El însuşi îngrijeşte de voi." (1 Petru 5.7)



mare adevăr este spus şi scris aici şi este exact ceea ce Domnul îmi spune mie de două zile. Binecuvântaţi să fie toţi cei pe care Domnul îi foloseşte pentru a ne vorbi, pentru a ne asigura şi reasigura că nu suntem singuri, că El Îşi întinde mâna spre a ne ajuta şi ne spune de atâtea ori ..NU TE TEME" şi ne vorbeşte atât de clar, să-I dăm Lui toate îngrijorările noastre. Îi mulţumesc Domnului pentru că ieri am primit pace şi linişte prin sora Sanda iar azi îmi trimite prin tine, sora Flori, acelaşi lucru. Domnul să vă binecuvânteze pe amândouă.
Adăugat în 09/08/2012 de 1954adina.9mai
Adevărat. Minunat eseu și ziditor. Domnul să fie slăvit și El să reverse veșnic toate binecuvântările Sale peste d-voastră și toată familia d-voastră!
Adăugat în 09/08/2012 de Ioanhapca
Da, grijile sunt criminali silențioși. Sănătatea se menține cu credință și împlinirea voii lui Dumnezeu!
Adăugat în 09/08/2012 de GabrielTudor
ingrijorerea este dusmanul numarul1 al credintei, nu se sfieste sa se strecoare cu ginduri, soapte, scenarii care ami de care mai inspaimintatoare, de parca, ei, i s-a dat toata puterea asupra noastra si nu , Domnului,Cred ,caci fiecare dintre noi, avem de luptat cu acest dusman ,care odata instalat, capuseaza sufletul de energia si dragostea Domnului. Cred, caci este una din cele mai performante arme ale intunericului, care aduce cele ami multe roade[depresia].Noi, suntem sfatutii tot timpul cu cine avem de luptat, [nu este usor, dar este un tratament bun de urmat]acela, impotriviti-va tari si el, va fugi de la voi!Numai Domnul ne poate da puterea impotrivirii, de aceea, s-o cerem de la El. Fi binecuvintata si azi!
Adăugat în 10/08/2012 de sanda_tulics
Slavit sa fie doarDomnul ,pentru aceasta lucrare sfinta![pentru Adina!]
Adăugat în 10/08/2012 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 1396
  • Export PDF: 4
  • Comentarii: 5
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni