Tu contezi pentru Dumnezeu
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, Singapore)  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 22/07/2008
    12345678910 0/10 X


Ioan 10:3 ....el isi cheama oile pe nume...

Te simti cateodata ca parca esti doar o fata in multime, sau un numar in sistem? Esti identificat cu numarul de pe cardul de identitate sau pasaport. Chiar si cand mergi la doctor, esti chemat dupa numarul de inregistrare. Daca te simti depersonalizat, dezumanizat, asta este exact ceea ce diavolul vrea ca tu sa simti, ca nu prea contezi pentru nimeni, dar mai ales pentru Dumnezeu.

Dar tu contezi pentru Dumnezeu. El te cheama pe nume. Stie prin ce treci si unde suferi. Te vede si Ii pasa de tine, asa cum I-a pasat de oameni cand a venit prima data pe pamant.

Odata a treversat pana pe malul celalalt al lacului, ignorand incercarile diavolului de a-L ineca (Luca8:22-39) fiindca un om care era demonizat a strigat dupa ajutor. Isus l-a auzit si a traversat un lac intreg doar ca sa ajunga la el. Prietene, Isus a facut un drum foarte lung din cer, pentru a ajunge la tine. Cu siguranta contezi pentru El.

Chiar si acum, daca ai probleme in viata ta, Isus te vede si nu va trece pe langa tine. El va face pentru tine ceea ce a facut pentru femeia din Samaria. Era un drum mai scurt din Iudeea in Galileea dar Biblia spune „El trebuia sa treaca prin Samaria" (Ioan4:4). Intentionat Isus a apucat pe drumul mai lung fiindca voia sa opreasca in Samaria pentru a vorbi cu femeia care era in cautarea unor lucruri care sa o satisfaca in viata ei. Acum Isus a venit ca sa iti ofere viata din abundenta (Ioan10:10).

In Luca5:12-13, Isus a atins leprosul si l-a vindecat. Cu toate ca putea sa-l vindece de departe, asa cum a facut cu cei 10 leprosi (Luca17:12-14), Isus a ales sa vindece acest lepros atingandu-l. Leprosul era dezumanizat, dupa ce a fost separat de societate pentru o vreme atat de lunga. Atingerea personala a Lui Isus i-a dat mai mult decat o noua directie in viata, l-a intregit.

In acelasi fel Isus are o dragoste personala pentru tine fiindca tu contezi pentru El. El te cheama pe nume, vede dincolo de orice greseala a ta si vrea sa-ti implineasca orice nevoie!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 997
  • Export PDF: 2
Opțiuni