Voi aveţi totul deplin în El
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, Singapore)  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 30/06/2008
    12345678910 0/10 X


Col 2:10 Voi aveţi totul deplin în El, care este Capul oricărei domnii şi stăpîniri.

Atunci cand privesti la tine insuti, ce vezi? Vezi pe cineva imperfect si cu lipsuri in multe zone ale vietii sau pe cineva care este complet in Cristos?

Sunt necredinciosi care se vad incompleti. Asta pentru ca sunt constienti de de lipsurile si imperfectiunile lor. Ei isi spun „sunt atatea lucruri imperfecte in mine, cum pot fi complet daca sunt inca atatea lucruri care imi lipsesc?". Ei isi vad slabiciunile, se autocondamna si se simt inferiori celorlalti.

Vestea cea buna este ca Dumnezeu nu vede in felul oamenilor. Oamenii vad carnea/firea. Dumnezeu vede duhul. El ne vede pe noi deja deplini in Cristos. In ciuda imperfectiunilor noastre, el ne vede ca fapturi noi, partasi naturii Sale divine si mai mult decat biruitori asupra imperfectiunilor noastre. Si El vrea ca noi sa ne vedem in felul in care ne vede El.

Sa stim ca ceea ce credem ca avem nevoie sau ne lipseste, fie ca sunt trasaturi ale caracterului divin sau fizice, avem deja in Cristos.

Obisnuiam sa cred ca trebuia sa-I cer Lui Dumnezeu mai multa rabdare pana cand am realizat ca Isus este rabdarea mea! De atunci nu-I mai cer Lui Dumnezeu nici sa ma faca mai intelept, fiindca Isus este intelepciunea mea (1Corinteni1:30). Nu astept sa primesc mai multa vindecare fiindca Isus este vindecarea mea completa in acest moment. Si nu tanjesc pentru o pace si odihna pe care sa le am candva, fiindca Isus este pacea si odihna mea azi. Chiar in acest moment am totul. Nu am nici o lipsa sau defect fiindca sunt asezat in totalitate in Cristos.

Prietene, nu vei fi complet in Cristos ci esti deja complet in Cristos. Iar ceea ce-ti ramane de facut este sa umbli zilnic in aceasta desavarsire crezand ca este adevarata si marturisind ca ceea ce ai tu nevoie acum, Isus este pentru tine! El este desavarsita ta iertare, neprihanire, binecuvantare si protectie.

Asa ca nu te concentra asupra lipsurilor pe care le vezi in viata ta. In schimb, concentreaza-te asupra modului in care esti desavarsit in toate, in acest moment! Si in loc de slabiciune, lipsa si imperfectiune tu vei vedea puterea Lui, desavarsirea Lui, sanatatea si implinirea Lui aratandu-se prin tine!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2505
  • Export PDF: 2
  • Fără diacritice
Opțiuni