Alege partea buna si profitul
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, Singapore)  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 02/05/2008
    12345678910 0/10 X


Isaia 48:17 Aşa vorbeşte Domnul, Răscumpărătorul tău, Sfântul lui Israel: „Eu, Domnul, Dumnezeul tău, te învăţ ce este de folos, şi te călăuzesc pe calea pe care trebuie să mergi!

Dumnezeu ne sfatuieste pentru binele nostru. El vrea ca noi sa beneficiem in fiecare zona a vietii noastre – sanatate, finante, viata sociala, casatorie si relatii de familie. Biblia ne spune ca Dumnezeu este Cel care ne invata ce este de folos. Si tot El este Cel care ne conduce pe calea pe care trebuie sa mergem. Dumnezeu are in inima Lui totdeauna interesul nostru. Noi doar trebuie sa ne asezam la picioarele Lui, sa ascultam Cuvantul Lui si sa avem partasie in fiecare zi cu El, iar El va face prospere, caile noastre.

Suntem in mod constant bombardati cu lucruri pe care trebuie sa le facem in viata noastra zilnica, sa trimitem copiii la scoala, sa mergem la o intalnire de afaceri, sa facem o prezentare de proiect... De asemenea, in biserica, sunt atatea lucruri importante la care sa iei parte, sa te interesezi de cei in nevoie, sa ajungi la cei pierduti, sa vindeci bolnavi... Dar stii ceva? Toate aceste lucruri vor fi rezolvate, atunci cand stam la picioarele Lui Cristos si ascultam Cuvantul Lui.

Care a fost raspunsul Lui Isus la plingerea lui Marta despre sora ei care statea la picioarele Lui si asculta ce spune, in loc sa o ajute cu multele treburi ce le avea? (Luca 10:41) Drept răspuns, Isus i-a zis: „Marto, Marto, pentru multe lucruri te îngrijorezi şi te frămânţi tu, dar un singur lucru trebuie. Maria şi-a ales partea cea bună, care nu i se va lua."

Totusi, multi dintre noi suntem ca Marta. Ne ingrijoram de prea multe lucruri. Si suntem atat de ocupati incat nu mai avem timp sa stam la picioarele Lui Isus ca sa ascultam Cuvantul Lui si sa avem partasie cu El. Cand nu reusim sa ne alimentam din El, sfarsim prin a alerga prin propriile noastre puteri, bazandu-ne pe propria noastra fire si judecata pentru a rezolva lucrurile. Dar asculta; niciodata nu vei putea avea un plan mai bun decat Dumnezeu!

Prietene, hai sa alegem partea buna, asa cum a facut Maria. Hai sa urmam calea Lui Dumnezeu, azi. Petrece timp cu Isus, deschide Biblia si spune „Doamne, vorbeste-mi!" Vei descoperi ca Tatalui tau ceresc Ii pasa de problemele tale si te invata si te conduce spre beneficiul tau!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1175
  • Export PDF: 2
Opțiuni