Umbla in favoarea nemeritata data de Dumnezeu
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, Singapore)  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 08/05/2008
    12345678910 0/10 X


2 Petru 1:2 Harul şi pacea să vă fie înmulţite prin cunoaşterea lui Dumnezeu şi a Domnului nostru Isus Hristos!

Daca vrei sa ai o masura mai mare din binecuvantarile Lui Dumnezeu, 2Petru1:2 spune ca harul (care este favoarea nemeritata a Lui Dumnezeu) si pacea, iti pot fi multiplicate. Pace este cuvantul „shalom" in ebraica. Definitia lui include intregire, sanatate, bunastare. Deci atunci cand umbli in pacea si favorul divin, umbli in binecuvantari in fiecare zona a vietii tale.

Dar cum cresc in viata ta harul si pacea Lui Dumnezeu? In nici u n caz prin munca prelungita si efort. Biblia spune ca ele vin pe masura ce creste cunostinta ta despre Isus si lucrarea Lui terminata. Vine pe masura ce afli mai mult si crezi mai mult ca printr-o singura jertfa, a Lui Isus Cristos, la cruce, Dumnezeu ti-a indepartat toate pacatele tale, ti-a dat neprihanirea Lui in dar si te-a asezat in Cristos, ca sa te bucuri de tot ceea ce Isus are. Harul Lui Dumnezeu este inmultit in tine atunci cand crezi ca binecuvantarea Lui Dumnezeu care este in Cristos, este si in tine datorita a ceea ce a realizat lucrarea terminata a Lui Isus de la cruce.

Azi, tu nu trebuie sa lupti pentru har. Elibereaza-l simplu, prin proclamarea cu putere a Cuvantului Lui Dumnezeu prin credinta. In drum spre munca, spune „binecuvantarile Lui Dumnezeu ma inconjoara ca un scut" (Psalmul5:12). Pe masura ce pronunti binecuvantarile Lui Dumnezeu peste viata ta, prin revelatia lucrarii terminate a Lui Cristos, vei vedea tot mai mult, manifestarea lor.

Cind am primit primul loc de munca, am inceput sa declar binecuvantarile Lui Dumnezeu peste el. De cate ori am primit o noua insarcinare, am proclamat favoarea divina asupra mea. Compania a inceput sa prospere si eu am fost binecuvantat financiar. Cand am parasit compania, dupa trei ani, pentru a-L sluji pe Domnul, eu castigam cu 15% mai mult decat cel mai mare salariu al celor de varsta mea din Singapore.

Azi, la lucru sau acasa, incepe sa declari binecuvantarile Lui Dumnezeu prin credinta. Asteapta sa primesti tratament preferential oriunde mergi. Spune „sunt inconjurat de favoarea Lui Dumnezeu datorita lucrarii terminate a Lui Isus. Sunt favorizat in fata Lui Dumnezeu si in fata oamenilor". Si ai sa vezi favoarea Lui Dumnezeu lucrand pentru tine.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1176
  • Export PDF: 3
Opțiuni