Harul superabundent al Lui Dumnezeu pentru tine
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, Singapore)  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 29/04/2008
    12345678910 0/10 X

2 Corinteni 9:8 Si Dumnezeu poate sa va umple cu orice har, pentruca, avand totdeauna in toate lucrurile din destul, sa prisositi in orice fapta buna,

Daca ai fi fost in aceeasi sinagoga cu omul cu mana uscata, cum l-ai vedea si ce i-ai spune? (Luca6:6-11)

Isus predica in sinagoga atunci cand l-a vazut pe omul cu mana uscata. Dar El a vazut si un har superabundend, in jurul acestei maini, pentru vindecare si intregire. El vede altfel decat noi. El vede invizibilul. El vede ca Imparatia Lui Dumnezeu este aici, mereu prezenta in orice situatie, cu provizii superabundente. Noi vedem numai ce este vizibil, tangibil, temporal, caci acestea ni se par atat de reale.

Dar Isus a vazut superabundenta de har pentru vindecare asupra acelei maini, caci nu-i spui unui om cu mana uscata „intinde-ti mana" decat daca vezi solutia, superabundenta intregire a acelei maini. Isus a chemat cu putere harul superabundent, ca sa invaluie acea mana iar mana a fost facuta intreaga.

Este posibil pentru cineva care este bolnav, sa aiba har superabundent asupra lui si totusi acel har sa nu-l vindece. Asta se intimpla fiindca continua sa fie constient de ceea ce diavolul face. El continua sa fie mai preocupat de ceea ce se vede si este temporal.

In loc sa cheme cu putere, sa fie constient si sa marturiseasca superabundenta harului, el marturiseste tot timpul ceea ce diavolul ii face. Deci, desi harul superabundent este acolo, este acolo degeaba. Nu e trist?

Isus a chemat cu putere, viata. Si viata s-a facut vizibila. Trebuie sa o chemam cu putere. Spune „Tata, iti multumesc chiar acum, desi trupul meu este atacat, caci stiu ca este har superabundent pentru vindecare si sanatate. Il primesc chiar acum. Il chem cu putere, acum, in Numele Lui Isus! Amin!"

Prietene, nu fii constient de ceea ce vezi ca lipseste sau duci lipsa. Fii constient de superabundentul har pentru tine si fa-te disponibil pentru el!
vindecare
personal cred ca toti oamenii mor, deocamdata, mai devreme sau mai tarziu, cred ca DUMNEZEU ESTE SUVERAN, CA NU GRESESTE NICIODATA, CA TOATE LUCRURILE LUCREAZA IMPREUNA, SI MAI CRED CA IN DREPTUL FIECARUI OM DUMNEZEU IN MARELE LUI HAR ARE UN PLAN CU FIECARE IN PARTE, CA VOIA LUI ESTE BUNA PLACUTA SI DESAVARSITA SI CA DCI FIECARE DIN CEI CE AU CREDINTA IN DUMNEZEU SI IN DOMNUL ISUS HRISTOS, PRIN DUHUL SFANT POT SA SPUNA CU BUCURIE \"FACA-SE VOIA TA DOAMNA, AMIN\" in si cu dragostea LUI felicia
Adăugat în 07/05/2008
Statistici
  • Vizualizări: 1555
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 1
Opțiuni