Nu renunta la treizeci la suta!
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, Singapore)  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 24/04/2008
    12345678910 0/10 X


Marcu 4:8 O alta parte a cazut in pamant bun: a dat roada, care se inalta si crestea; si a adus: una treizeci, alta saizeci, si alta o suta ."

Probabil ca ai fost incantat de miracolele spontane de vindecare pe care le-a facut Dumnezeu. Poate ca ai crezut ca El poate sa faca la fel si pentru tine. Dar acum, cand vezi ca vindecarea ta dureaza atat de mult pana sa se manifeste, esti tentat sa renunti.

Prietene, atunci cand manifestarea nu vine instantaneu, nu ar trebui sa fim descurajati caci Isus ne-a dezvaluit secretul atunci cand a spus parabola semanatorului(Marcu4:3-20).

Aceasta parabola ne invata ca odata primit in inima Cuvantul Lui Dumnezeu privind situatia noastra, binecuvantarile Lui Dumnezeu se manifesta in progresie. Atunci cand primim rezolvarea in proportie de 30%, asta inseamna ca 70% din situatie este inca prezenta dar unii dintre noi renunta la acest nivel de treizeci de parti, fiindca simt mai multa durere decat vindecare.

Trebuie sa ne dam seama ca suntem cu 30% mai bine decat inainte si cei 60% sunt pe drum. Odata ce am primit manifestarea in proportie de 60%, totusi, 40% din problema inca mai exista, dar acum santem mai mult vindecati decat bolnavi si nu trebuie decat sa ne pregatim pentru 100%.

Timp de patru ani am avut o boala de piele, medicamentele nu au ajutat, si in final, dupa ce am facut tot ceea ce stiam sa fac, am decis sa iau Cina si sa ma rog pentru acea problema. Am spus „Tata, am o problema, nu stiu ce opreste manifestarea fizica a vindecarii. Duh Sfant, am credinta ca Tu vei mijloci in mod perfect pentru mine in ceea ce priveste manifestarea vindecarii!"

Astfel m-am rugat pentru boala de piele pe care o aveam. Am privit in oglinda sa vad daca am scapat? Bineinteles, doar sunt ca oricine altcineva. Dar m-am oprit din rugaciune? Nu, am continuat sa ma rog, pana intr-o zi cand am auzit o voce in mine spunand „priveste la trupul tau!" Atunci cand am privit in oglinda, boala de piele disparuse. Am fost complet vindecat, dar manifestarea vindecarii a fost graduala.

Azi, daca ai vazut numai 30% reactie pozitiva in situatia ta, nu renunta, caci cei 60% si cei 100% urmeaza!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 896
  • Export PDF: 2
Opțiuni