Deja ești, deja ai
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, Singapore)  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 18/04/2008
    12345678910 0/10 X




Mar 11:24 De aceea va spun ca, orice lucru veti cere, cand va rugati, sa credeti ca l-ati si primit, si-l veti avea.

Cuvantul Lui Dumnezeu spune ca putem avea ceea ce cerem in rugaciune - prin simpla credinta ca deja avem acel lucru! In timp ce te rogi crede ca deja ai raspunsul sau solutia ta – crede si vei primi. Biblia de asemenea ne spune ca deja avem orice lucru pentru care ne rugam fiindca suntem deja binecuvantati cu fiecare binecuvantare duhovinceasca in locurile ceresti in Cristos (Efeseni1:3)

Si tu esti in Cristos din momentul in care Il primesti ca Mantuitor. Asa ca atunci cand te rogi iti eliberezi credinta ca sa intri in posesia a ceea ce deja ai in Cristos. Si pe masura ce continui sa spui ca deja ai acel lucru (Marcu11:23) vei vedea manifestarea lui in domeniul naturalului.

Intr-una din taberele organizate de biserica noastra, o membra a bisericii ne povestea despre problemele ei de peste cincisprezece ani, cu spatele ca rezultat al unei caderi de pe acoperis. Avea nevoie de o operatie pentru a nu mai avea dureri la coloana si de asemenea lua pastile anti stres de cinci ani de zile.

Dupa ce a venit la biserica, ea a inteles ca deja a primit vindecarea prin lucrarea terminata la cruce a Lui Isus Cristos. Refuzand operatia si chiar si pastilele, a mustrat durerea care tot revenea, spunand „In Cristos, eu cred ca sunt vindecata, nu incerc sa ma vindec, nici nu voi fi vindecata ci sunt deja vindecata. Coloana mi-e sanatoasa in Cristos fiindca asa cum este El, sunt si eu in aceasta lume". Nu dupa mult timp aceasta sora a vazut ceea ce credea ca are, in taramul realitatii fizice, a vazut manifestarea vindecarii sale.

Cateodata, simptome ale bolii sau lipsurilor se pot intoarce iar tu sa crezi ca nu ti-ai primit binecuvantarea. Acela este timpul in care sa iti eliberezi credinta si sa declari ca deja ai. Nu marturisesti ca vei primi ci marturisesti ca deja ai totul in Cristos.

Prietene, Biblia ne spune ca Isus este in noi (Coloseni1:27). Asta inseamna ca exact acum, vindecarea, prosperitatea, bunastarea ta si a famil; iei si tot ceea ce inima ta doreste sunt deja in tine. Asa ca spune "Am tot ceea ce am nevoie in Cristos, chiar acum!"
 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1102
  • Export PDF: 2
Opțiuni