Raspunsul pentru o constiinta vinovata
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, Singapore)  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 11/04/2008
    12345678910 0/10 X

Evrei 9:14 cu cat mai mult sangele lui Hristos, care, prin Duhul cel vesnic, S-a adus pe Sine insusi jertfa fara pata lui Dumnezeu, va va curati cugetul vostru de faptele moarte, ca sa slujiti Dumnezeului cel viu!

Ti-ai auzit vocea constiintei spunandu-ti „meriti iadul pentru pacatul pe care l-ai comis impotriva sotiei tale acum trei zile!" sau „de ce esti surprins ca fiul tau nu vorbeste cu tine? Nu i-ai fost niciodata in preajma atunci cand a avut nevoie de tine!" ?

Stii, sunt oameni care se simt depresivi tot timpul din cauza vinovatiei. Si ei „platesc" pentru pacatele lor sub forma de boala. De fapt doctorii au descoperit ca radacina bolilor psihosomantice este vina si condamnarea, constiinta spunandu-le „ai gresit, trebuie sa fii pedepsit, cum ar putea pacatul tau sa nu fie pedepsit?"

De aceea trebuie sa ai un raspuns care sa iti satisfaca constiinta. Atunci cand constiinta ta spune „ai pacatuit si trebuie sa fii pedepsit pentru pacatele tale, altfel Dumnezeu nu ar mai fi un Dumnezeu al dreptatii!", tu poti sa spui „da, am pacatuit, dar acest pacat si oricare alt pacat pe care l-am comis, au fost pedepsite la maximum in trupul Lui Isus Cristos, de aceea nu mai este nici o pedeapsa pentru mine azi, iar sangele Lui Isus Cristos, care prin Vesnicul Duh S-a oferit, fara pacat, Lui Dumnezeu, imi curateste constiinta.

Prietene, singura cale pentru a aduce pacea in constiinta ta, este sa te intorci catre cruce. Crucea Lui Isus este singurul raspuns care ar satisface constiinta ta.

Deci, data viitoare cand constiinta ta te condamna din pricina pacatului, nu incerca sa o faci sa taca prin faptele tale bune. Intoarce-te catre cruce si spune „Tata, multumesc pentru Isus si pentru cruce. Cristos a fost deplin condamnat in locul meu pentru acest pacat, deci nu mai este acum absolut nici o condamnare ramasa pentru mine. Atunci constiinta ta se va uita la cruce si va spune „Aaaaaah... am pace!" Prietene, lucrarea terminata a lui Isus la cruce, te elibereaza cu adevarat!!!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1163
  • Export PDF: 2
Opțiuni