Nimic nu ar trebui cu nici un chip, să ne rănească
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, Singapore)  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 31/03/2008
    12345678910 0/10 X


Luca 10:19 Iata ca v-am dat putere sa calcati peste serpi si peste scorpii, si peste toata puterea vrajmasului: si nimic nu va va putea vatama.

Cu ani in urma, cand calatoream cu un avion, cursa interna, in Statele Unite, am stat langa o femeie care era foarte tensionata din cauza fricii. Ingrijorat, am intrebat-o daca o pot ajuta cumva. Printre atacurile de panica, ea mi-a spus despre teama ei de a zbura. I-am spus „Nu-ti fie teama, eu sunt la bord si nimic nu se va intampla cu acest avion!". Nu am spus-o din mandrie, ci fiindca stiam ca Domnul era la bordul avionului cu mine, si ca eu aveam o calatorie in siguranta pentru ca El a promis ca „nimic nu ma va putea vatama".

Odata, atunci cand Isus a fost in barca cu ucenicii Lui, El le-a spus (Marcu 4:35) „Sa trecem in partea cealalta." Crezand ca ei vor trece de partea cealalta, El a adormit in barca. Pe mare era o furtuna puternica, dar aceasta nu L-a trezit pe Isus, insa strigatele disperate ale ucenicilor, L-au trezit. Ei au uitat ceea ce Isus tocmai spusese despre trecerea de partea cealalta a marii. Ei de asemenea au uitat ca daca Isus era in barca cu ei, nu exista nici cea mai mica posibilitate ca barca sa se scufunde. Nimic nu putea cu nici un chip sa le faca rau pentru ca Isus era cu ei.

Nici macar aruncati intr-un cuptor incins, trei tineri evrei, nu au patit nimic, pentru ca ei credeau ca Dumnezeu ii va scapa. Ei au declarat regelui Nebucadnetar (Daniel 3:17) „Iata, Dumnezeul nostru, caruia ii slujim, poate sa ne scoata din cuptorul aprins, si ne va scoate din mana ta, imparate." Si in mijlocul cuptorului incins, Salvatorul lor, nu numai ca a umblat impreuna cu ei prin foc, ci i-a scapat de orice vatamare. Insusi regele a spus (Daniel 3:25) El a luat iarasi cuvantul si a zis: „Ei bine, eu vad patru oameni umbland slobozi in mijlocul focului, si nevatamati; si chipul celui de-al patrulea seamana cu al unui fiu de dumnezei!"

Prietene, in mijlocul focului sau furtunii tale, pentru ca Isus este cu tine, nimic, cu nici un chip, nu te va rani!
 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 871
  • Export PDF: 2
Opțiuni