Nimic nu este greu pentru Dumnezeu
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, Singapore)  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 11/03/2008
    12345678910 0/10 X



Ieremia 32:17 „Ah! Doamne Dumnezeule, iata, Tu ai facut cerurile si pamantul cu puterea Ta cea mare si cu bratul Tau intins: nimic nu este de mirat din partea Ta!

Mintea noastra are tendinta de a vedea problemele mici sau mari. Chiar si cand ne rugam pentru bolnavi, spunem lucruri ca „ai o durere de cap? Nici o problema, hai sa ne rugam pentru vindecarea ta." Dar daca este cancer, noi spunem „hai sa-i spunem pastorului despre asta, ar fi mai bine daca s-ar ruga el pentru tine". Gandim ca durerea de cap este o problema mica iar cancerul o problema mare.

Dar acesta nu este modul in care Dumnezeu, Cel care a creat cerul si pamantul, gandeste. Nimic nu este prea greu pentru El! Cu Dumnezeu nu exista „probleme mari". De fapt, cu cat este mai grea problema, cu atat mai usor este pentru El. Atunci cand i-a hranit pe cei 5 000, i-au trebuit doar cinci paini ca sa hraneasca multimea. (Matei14:15-21) Dar cand a hranit 4 000 i-au trebuit sapte paini. (Matei15:32-38).

In modul de gandire omenesc, ar trebui mai multe paini ca sa hranesti mai multi oameni. Dar nu este asa cu Dumnezeu. Lui i-au trebuit mai putine paini ca sa hraneasca mai multi oameni. Acesta este modul Lui Dumnezeu de a ne spune „cu cat e mai mare problema, cu atat este mai usor pentru Mine. Nu spun ca problemele mici sunt dificile pentru Dumnezeu, dar este atat de incurajator sa gandesti ca-I este mai usor Lui Dumnezeu sa vindece cancerul decat o durere de cap.

Imagineaza-te venind in fata Lui Dumnezeu cu o problema mare. „Deci, care este problema ta?" spune Dumnezeu. Iar tu spui „Tata, am o imensa datorie financiara, nu mii ci milioane." „Usor" spune Dumnezeu, „este deja anulata".

Alta data, Dumnezeu intreaba „care este problema ta?" si tu spui „Tata, am fost concediat si nu-mi pot gasi de lucru. Am deja peste cincizeci de ani si nu am calificarea necesara". El spune „nici o problema. Socoteste-te deja angajat. In aceasta noua slujba, nu vei avea doar o slujba ci o pozitie".

Prietene, cu Dumnezeu, niciodata nu e o problema, pentru ca nimic nu este prea greu pentru El!

 

NIMIC NU ESTE GREU PENTRU DUMNEZEU
-PROBLEMA,nu este aceasta ca nu ar putea D-zeu,ci mai degraba ca noi nu avem credinta suficienta ca EL sa poata da izbavire.Consider ca niciodata problema nu este la D-zeu ,ci la noi,in mod sigur.In ce priveste rugaciunea sa-ti fie semn,ca numai atunci te rogi cu credinta cand dupa ce te-ai rugat actionezi.Altfel te amagesti singur.Nu dispera atunci cand nu primesti raspuns la rugaciunile tale.Ceva tot vei primi:putere sa suporti tacerea lui D-ZEU.Nici o lectie nu i se intipareste in minte omului,precum cele pe care le invata in suferinta.Uneori,lumina se stinge pentru ca uitam de indatoririle noastre spirituale ori pur si simplu pt.ca nu ascultam.Ferice de omul care este de acord cu ce face D-ZEU,IMPORTANT ESTE SA AVEM PRET IN OCHII DOMNULUI. AJUTA-NE DOAMNE !!!!!!!!!!!!!
Adăugat în 19/03/2008
Statistici
  • Vizualizări: 1233
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 1
Opțiuni