Rugaciuni nelimitate
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, Singapore)  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 09/03/2008
    12345678910 0/10 X



1 Corinteni 14:14 Fiindca, daca ma rog in alta limba, duhul meu se roaga, dar mintea mea este fara rod.

Dumnezeu ne-a daruit un puternic dar al rugaciunii – rugaciunea in limbi, care nu este limitata de timp sau distante. Cind te rogi in limbi, e posibil ca te rogi pentru viitorul tau sau pentru cei dragi de dincolo de mare. Aceasta rugaciune nu este limitata de ceea ce ce sti sau nu sti in mintea ta.

Atunci cind te rogi in limbi, nu vei sti ceea ce te rogi, decit daca Dumnezeu iti va spune. Asta pentru ca atungi cind te rogi in Duh, intelegerea ta este fara rod, mintea nu participa.

„Dar Pastor Prince, eu trebuie sa stiu ce ma rog!"

Citeodata este mai bine sa nu stii ce te rogi. In 1993, am avut o perioada de lungi rugaciuni in Duh. Daca as fi stiut atunci pentru ce ma rugam, probabil ca m-as fi speriat.

De exemplu, mi-ar fi fost frica daca as fi stiut ca Duhul se ruga „Dumnezeule Tata, in anul 2002, unge pe Joseph Prince ca sa predice sase mesaje fiecare saptamina la mai mult de 10.000 de oameni". Asta s-a intimplat deja, dar la vremea aceea, un singur serviciu era suficient ca sa ma oboseasca.

Asa ca Ii multumesc Lui Dumnezeu ca nu stiu ce ma rog atunci cind ma rog in limbi. Pur si simplu ma incred in bunatatea Lui si ma rog in limbi pentru tot ceea ce El a planuit pentru mine ca sa se intimple in timpul perfect hotarit de El.

Prietene, nu te opri de a te ruga in limbi, numai pentru ca nu sti ceea ce te rogi. Poate te rogi pentru siguranta cuiva drag care trece printr-o situatie tragica. Mai ales atunci cind simti o nevoie acuta sa te rogi pentru ca vezi pericol, roaga-te! Roaga-te pina simti ca povara a fost ridicata. Duhul Sfint va sti exact ceea ce se petrece, cine este in pericol si cum sa se roage pentru eliberare (Romani 8:27)

Ai putea spune „dar pot sa ma rog in romana!". Poti, dar rugaciunile tale vor fi foarte limitate caci nu vei sti ce sa te rogi. Este mai bine sa te rogi in limbi caci Duhul stie toate lucrurile. Tu nu apartii lumii in care toate lucrurile sunt limitate. Apartii Lui Dumnezeu care este nelimitat. Deci, roaga-te in limbi si vei vedea mari lucruri intamplandu-se pentru tine si prin tine!
 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1179
  • Export PDF: 2
Opțiuni