Reușita este în gura ta
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, Singapore)  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 10/02/2008
    12345678910 0/10 X

New Creation Church – Singapore

Jos 1:8 Cartea aceasta a legii să nu se depărteze de gura ta; cugetă asupra ei zi şi noapte, căutînd să faci tot ce este scris în ea; căci atunci vei izbîndi în toate lucrările tale, şi atunci vei lucra cu înţelepciune.

Totdeauna m-am intrebat de ce Tora (cele cinci carte ale lui Moise) este citita de evrei cu voce tare. Apoi, un crestin evreu mi-a spus ca de generatii, ei citesc Cuvantul Lui Dumnezeu cu voce tare datorita lui Iosua8 „Jos 1:8 Cartea aceasta a legii să nu se depărteze de gura ta; cugetă asupra ei zi şi noapte... ".

Cuvantul a cugeta, in engleza insemna a pondera, dar in ebraica este cuvantul hagah care inseamna a pronunta sau a murmura odata cu respiratia. Cu alte cuvinte, proclami sau marturisesti Cuvantul Lui Dumnezeu in loc de a-i da doar un consimtamant mental.

Asa ca respira Cuvantul Lui Dumnezeu, marturisind versete in zonele in care astepti solutii de la Dumnezeu. Atunci cand am lucrat in vanzari, am marturisit versete ca „Pro 3:9 Cinsteşte pe Domnul cu averile tale, şi cu cele dintîi roade din tot venitul tău:
Pro 3:10 căci atunci grînarele îţi vor fi pline de belşug, şi teascurile tale vor geme de must."
In primul an am devenit angajatul cu cele mai multe vanzari din firma. Calea mea a fost facuta rodnica si m-am bucurat de reusita.

„Pastor Prince, astept ca Dumnezeu sa ma faca prosper"

Nu, Biblia ne spune ca tu vei izbandi in toate lucrarile, cugetand/hagah la Cuvantul Lui Dumnezeu, asa ca marturiseste versete in zonele in care vrezi sa vezi izbanda si vei avea succes.

Unii oameni au un succes care ii distruge – nu-i mai vezi in biserici, si nici pe membrii familiei nu-i mai vezi. Acela este un succes negativ. Dar atunci cand marturisesti Cuvantul Lui Dumnezeu vei avea un succes pozitiv care nu te va distruge.

Acum tu trebuie sa stii ca marturisind Cuvantul Lui Dumnezeu, nu-L determini pe Dumnezeu sa faca lucruri pentru tine. El a facut deja toate lucrurile atunci cand L-a dat pe Fiul Sau pentru noi. Asa ca atunci cand marturisesti Cuvantul Lui, te muti practic pe tine dintr-o pozitie de indoiala, intr-una de credinta. Se muta inima ta dintr-o pozitie de „este oare adevarat sau nu?" in „Cred!". Si atunci cand se intampla acest lucru, atunci vei izbîndi în toate lucrările tale, şi atunci vei lucra cu înţelepciune.
 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1296
  • Export PDF: 2
Opțiuni