Așteaptă ca lucruri bune să ți se întâmple
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, Singapore)  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 24/01/2008
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

Efeseni 6:17 Luaţi şi coiful mântuirii...

Atunci când sună telefonul la ore târzii majoritatea gândesc „oare ce rău s-a întâmplat?" Nu gândesc „mă întreb care este vestea bună ce nu a putut aștepta până dimineață?"

Când ni se spune „șeful vrea să te vadă" instinctiv gândim „o, doamne, asta nu e de bine" și în nici un caz nu ne gândim la o promovare?

Mintea noastră este înclinată spre negativ. Așa ca pentru a ne păzi mintea împotriva gândurilor negative trebuie să ne punem coiful mântuirii care este „(1Th 5:8)... nădejdea mântuirii."

Dacă treci chiar acum printr-o încercare, și îți pui pe cap ca și coif, nădejdea mântuirii, asta înseamnă ca tu ai o așteptare justificată a lucrurilor bune care vor veni în calea ta. Înseamnă că tu alegi să crezi că aceasta încercare prin care treci este doar temporară fiindcă Dumnezeu te va face să treci biruitor prin ea. Înseamnă că tu crezi că această perioadă dificilă va lua sfârșit prin salvarea ta = ocrotire, împlinire, bunăstare, sănătate și prosperitate.

Poate că nu știi ce se va întâmpla săptămâna asta. Dar ceea ce poți să faci este să-ți pui coiful nădejdii mântuirii și să-ți spui că vei avea o săptămâna fantastică.

„Pai, niciodată nu știi ce se va întâmpla, auzim atatea vești proaste în zilele de azi – epidemii, concedieri... sper să nu fiu eu cel care urmează. Dar nu pot fi sigur așa că-mi țin degetele încrucișate!"

Nu prietene, nădejdea biblică nu înseamnă „sper să" ci „știu că". Așa că poți avea așteptări justificate că lucruri bune să ți se întâmple fiindcă tu nu ești ca cei din lume. Tu ești un copil al Dumnezeului Celui viu, ai un Mântuitor care veghează asupra ta. Sunt mai mulți îngeri care au primit sarcina de a te veghea decât demoni care îți sunt împotrivă. Și Cel care este în tine este mai mare decât cel care este în lume (1 Ioan 4:4) ai toate motivele să ai o așteptare justificată a lucrurilor bune care să ți se întâmple!



frumos frumos bine zis
Adăugat în 25/01/2008
Statistici
  • Vizualizări: 1459
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni