Lasa-L pe Domnul sa fie apararea ta
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, Singapore)  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 21/01/2008
    12345678910 0/10 X


Psa 94:22 Dar Domnul este turnul meu de scăpare, Dumnezeul meu este stînca mea de adăpost.

Imagineaza-ti situatia lui Ruth, o vaduva saraca, intr-o tara straina, facand cele mai dispretuite munci. Era foarte usor pentru ea sa se simta vulnerabila si lipsita de aparare. Dar fiindca ea s-a increzut in Domnul, El a asezat-o sub protectia lui Boaz (Ruth1:16).

Boaz, proprietarul campului pe care lucra ea, a poruncit muncitorilor sai „Lăsaţi-o să culeagă spice şi între snopi, şi să n'o opriţi; (Ruth2:15). De fapt, el a spus „chiar daca este saraca, mie imi pasa de ea, asa ca tratati-o cu respect si nu o faceti sa se simta rusinata.

Boaz este reprezentarea Lui Isus. Daca te simti vulnerabil si fara aparare, imagineaza-ti pe Domnul poruncind ingerilor Sai „vegheati asupra acestuia, care Imi apartine, asigurati-va ca este tratat cu respect si nimeni nu-l face sa se simta rusinat fiindca el este unul pe care-l iubesc si pentru care am murit".

Cuvantul Lui Dumnezeu ne spune ca daca Dumnezeu este pentru noi, cine poate fi impotriva noastra? (Romani8:31). Nimeni dintre cei care ni se pun impotriva, nu pot castiga fiindca atunci cand Dumnezeu este cu noi, protectia Lui este peste noi. De aceea nu am raspuns niciodata scrisorilor otravitoare pe care le-am primit in decursul lucrarii mele.

Atitudinea mea este aceasta: Isus este apararea mea. Daca El nu ma apara, inseamna ca sunt lucruri in viata mea care nu merita aparate si ma voi bucura sa aflu despre ele acum, decat mai tarziu. Pe de alta parte, fiindca L-am luat pe Domnul ca aparator, si El ma apara, ce-mi pot face acei care sunt impotriva mea?

Atunci cand te aperi tu singur, ai doar mainile si resursele tale. Dar atunci cand Il lasi pe Isus sa-ti ia apararea, El te apara cu mainile Sale strapunse de cuie si cu legiunile de ingeri. Rezultatele vor fi uimitoare. Prietene, Domnul este refugiul si apararea ta. Increde-te in El sa te apere si sa te protejeze!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1371
  • Export PDF: 2
  • Favorită: 1
Opțiuni