Nu lasa trecutul tau sa te jefuiasca
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, Singapore)  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 03/01/2008
    12345678910 0/10 X
Php 3:13 Fraţilor, eu nu cred că l-am apucat încă; dar fac un singur lucru: uitînd ce este în urma mea, şi aruncîndu-mă spre ce este înainte,
Php 3:14 alerg spre ţintă, pentru premiul chemării cereşti a lui Dumnezeu, în Hristos Isus.

Traiesti o viata plina de regrete gandind „daca as fi..." . Daca as fi facut facultatea sau daca m-as fi insurat cu cea cu care trebuia sau daca as fi avut un alt loc de munca sau daca nu as fi facut acea greseala stupida... TRECUTUL TAU ITI FURA BUCURIA PREZENTULUI? Atunci ai nevooie ca sa uiti trecutul.

Ai putea spune „Dar Pastor Prince, tu nu stii ce am facut eu in trecut!"

Priveste la Pavel. Daca diavolul avea ceva ce sa-i aminteasca din trecut, cu siguranta i-ar fi amintit de vremea cand a persecutat biserica primara si a provocat moartea multora incluzand pe Stefan, primul martir.

Pavel a facut lucruri oribile care i-ar fi fost greu de uitat. Dar el a avut o atat de uimitoare revelatie a iertarii extraordinare a Lui Dumnezeu incat a putut spune „uitînd ce este în urma mea, şi aruncîndu-mă spre ce este înainte, alerg spre ţintă, pentru premiul chemării cereşti a lui Dumnezeu, în Hristos Isus".

Preaiubit al Domnului, Dumnezeu te-a iertat de toate pacatele tale. El te-a iertat complet si a declarat „(Heb 10:17)Şi nu-Mi voi mai aduce aminte de păcatele lor, nici de fărădelegile lor."

Asemeni lui Pavel, poti sa iti uiti trecutul, raul pe care l-ai facut si ranile pe care le-ai cauzat altora. Dumnezeu poate lua lacrimile de ieri ca sa le transforme in miracolele de maine. Dumnezeu poate transforma in abundenta toate pierderile tale. Dumnezeu poate face ca toate lucrurile, chiar si cele dureroase din trecutul tau, sa lucreze impreuna spre binele tau.

Cuvantul Sau spune „Isa 58:8 ...slava Domnului te va însoţi". Iti va acoperi trecutul. Nu mai ai acelasi trecut pe care il stii fiindca slava Lui Dumnezeu a coborat peste tine. Trecutul tau e trecut, a fost sters, nu mai e. Asa ca nu lasa trecutul tau sa-ti fure bucuria zilei de azi si pe mai departe.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 877
  • Export PDF: 2
Opțiuni