Zilele in care iei, iei si din nou iei, au venit
Autor: Rely Tarniceri (Traducere dupa Pastor Prince)  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 28/12/2007
    12345678910 0/10 X

1Co 2:12 Şi noi n'am primit duhul lumii, ci Duhul care vine dela Dumnezeu, ca să putem cunoaşte lucrurile, pe cari ni le-a dat Dumnezeu prin harul Său.

Tu esti copilul Dumnezeului Celui Preainalt si El vrea ca tu sa cunosti lucrurile care deja ti-au fost date fara plata. El vrea ca tu sa le primesti gratuit cu toate ca ele L-au costat viata Fiului Sau. Aceasta este dragostea Lui fata de tine: a platit pretul ca tu sa primesti fara plata.

Poate ca-L intrebi pe Dumnezeu „Dar cum se face ca eu nu am sau am atat de putin?"

Cred ca El iti spune „Ce-ti lipseste copilul Meu? Sanatate? Ia-o! A fost platit pentru ea cu viata Fiului Meu".

„Ai nevoie de pace in mintea ta? Fiul Meu a purtat coroana de spini pe fruntea Sa ca tu sa ai pace. Ia-o!"

„Iti lipseste intelepciunea? Ia-o pe a Mea!"

„Ai nevoie de victorie? Victoria nu este ceva ce tu poti obtine. Este un dar pe care il primesti. Ia-l!"

„Ia bunastarea mea, favoarea Mea. De fiecare data cand intri in prezenta Mea, ia, si ia mai mult!"

Dumnezeu, Tatal nostru ceresc, vrea ca tu sa primesti, asemeni fiului risipitor, care nu merita nimic, dar a primit totul. (Luca15:11-24). Dumnezeu Isi gaseste placerea in a da fara plata si in a a te vedea pe tine ca primesti fara plata fiindca asta arata ca tu pretuiesti si apreciezi jertfa Fiului Sau.

Gresesti atunci cand esti ocupat sa castigi ceea ce ti-a fost dat fara plata, atunci cand gandesti ca trebuie sa faci ceva in plus pentru ca Dumnezeu sa te binecuvanteze sau ca tu trebuie sa platesti pretul pentru acel lucru. Dumnezeu nu-ti poate da pe baza lucrarilor tale fiindca daca este prin fapte, nu mai e prin har. Tu frustrezi harul Lui Dumnezeu si faci sa para banala lucrarea Lui Isus de la Calvar.

Zilele in care incercai, castigai si faceai au luat sfarsit. Zilele in care sa iei, sa iei din nou si iar sa iei, au venit. Ia si vei face placere inimii Lui Dumnezeu. Spune-I „Tata, nu am nici macar putera de a crede asa ca iau credinta Ta ca si dar. Traiesc prin credinta Fiulul Lui Dumnezeu care crede in miracolul meu chiar acum! In Numele Lui Isus, Amin!"
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1481
  • Export PDF: 2
Opțiuni