Seamănă acolo unde vrei să culegi
Autor: Rely Tarniceri (Traducere dupa Pastor Prince)  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 21/12/2007
    12345678910 0/10 X

New Creation Church – Singapore

Gen 26:12 Isaac a făcut sămănături în ţara aceea, şi a strîns rod însutit în anul acela; căci Domnul l-a binecuvîntat.

Atunci cand semeni seminte de mere, vei obtine mere. Daca semeni seminte de prietenie, vei obtine prieteni. Daca in taramul natural primesti in zona in care ai semanat, cu atat mai mult vei primi in supranatural atunci cand Dumnezeu te binecuvanteaza.

Biblia ne spune ca atunci cand Isaac a semanat pamantul, a cules rod insutit cu toate ca in tara era foamete. (Geneza26:1,12) Motivul a fost ca Dumnezeu l-a binecuvantat.

Asa ca daca te increzi in Domnul pentru o solutie intr-o anumita zona a vietii tale, seamana in acea zona. Asa s-a intamplat cand biserica noastra a vrut sa infiinteze primul centru de ingrijire a copiilor, cu ani in urma. Unul dintre primele lucruri pe care le-am facut a fost sa infiintam un astfel de centru pentru o organizatie crestina din Thailanda.

Si chiar din prima luna centrul nostru a realizat un frumos profit. Acest lucru a fost uimitor considerand faptul ca am preluat locatia unui alt centru de copii care s-a inchis fiindca lucra in pierdere. Se vede ca Dumnezeu ne-a binecuvantat caci (Eph 3:20)... prin puterea care lucrează în noi, poate să facă nespus mai mult decît cerem sau gîndim noi,

Fie ca dai bani sau timp Domnului, El ti le va da inapoi inmultite. De exemplu, tu ai 24 ore pe zi ca oricine altcineva, dar Domnul poate face ziua ta foarte rodnica si chiar daca ai facut tot ceea ce era de facut, vei descoperi ca inca mai ai destul timp sa te odihnesti.

Chiar daca nu ai nimic altceva de daruit decat rugaciuni, rugaciunile tale nu se vor intoarce goale. Dumnezeu le poate raspunde peste masura pe care ai cerut-o tu. Atunci cand Iov a pierdut tot ceea ce avea, el s-a rugat pentru prietenii sai si Domnul nu numai ca i-a restaurat pierderea ci i-a dat lui Iov de doua ori mai mult decat a avut inainte (Iov42:10).

Asa ca incepe sa semeni in zona pentru care te increzi in Domnul si sa stii ca nu dupa mult timp iti vei culege recolta!
 

PRIETENI
DOMNUL DUMNEZEU ne-a spus sa nu ne incredem in cel de linga noi si ca prietenia cu oamenii nu ebuna iti aduce numai dezamagire pentru ca atunci cand ajungi sa ii iubesti esti dezamagit si vezi rautatea lor,atat timp cat nu iubesti nu vezi rautatea lor si esti ca ei,asa ca nimeni nu e vrednic de iubire decat ISUS HRISTOS,EL e singurul care raspunde la iubire cu iubire.Prietenia nu e buna ,daca vrei sa sameni ceva acea e CUVANTUL SI EL va veni cu rod la tine.amin
Adăugat în 02/01/2008
Statistici
  • Vizualizări: 1150
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 1
Opțiuni