Fii glasul Cuvântului Lui Dumnezeu și pune în mișcare îngerii
Autor: Rely Tarniceri (Traducere dupa Pastor Prince)  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 20/12/2007
    12345678910 0/10 X

New Creation Church – Singapore

Psa 103:20 Binecuvîntaţi pe Domnul, îngerii Lui, cari sînteţi tari în putere, cari împliniţi poruncile Lui, şi cari ascultaţi de glasul cuvîntului Lui.

Ai observat ca versetul spune ca ingerii asculta glasul Cuvantului Lui Dumnezeu? Cine da glas Cuvantului Lui Dumnezeu? Noi! De fiecare data cand citezi cu voce tare un verset din Scriptura, dai glas Cuvantului Lui Dumnezeu. Ingerii aud glasul Cuvantului Sau si raspund.

Biblia spune ca la sfarsitul celor trei saptamani de post si rugaciune ale lui Daniel, in asteptarea unui raspuns de la Dumnezeu, ingerul Gabriel i s-a infatisat si i-a spus „tocmai din pricina cuvintelor tale vin eu acum!" (Daniel10:12)

Asa ca atunci cand ingerii te aud spunand „(Psa 91:10) de aceea nici o nenorocire nu ma va ajunge, nici o urgie nu se va apropia de cortul meu." Vor veni in ajutorul tau fiindca ai dat glas Cuvantului Lui Dumnezeu.

Si chiar daca nu vei cita perfect versetul, si atunci ei vor veni in ajutorul tau. Acest lucru i s-a intamplat unei doamne din America care in timp ce se intorcea acasa de la un serviciu de seara al bisericii, a fost atacata din spate de un barbat care a tarat-o intr-un colt intunecat al aleii. In acea stare de teroare, ea si-a amintit un singur cuvant din serviciul din acea seara si a strigat „Pene! Pene!". Barbatul i-a dat drumul si a fugit.

Pene? Oare ce a vrut sa spuna? De fapt ea s-a referit la Psalmul 91:4 „El te va acoperi cu penele Lui, şi te vei ascunde supt aripile Lui. Căci scut şi pavăză este credincioşia Lui!" In acea stare de panica, ea si-a amintit doar un cuvant – pene – si a fost suficient ca atacul sa fie respins. Vezi tu, nu abilitatea de a cita un verset intreg a avut putere ci credinta in Dumnezeu, care poate fi eliberata citind un singur cuvant.

Daca stii Cuvantul Lui Dumnezeu pe de rost, dar nu-ti deschizi gura sa proclami promisiunile Lui, puterea Cuvantului Sau nu poate fi eliberata. Biblia nu spune ca ingerii asculta Cuvantul Sau ci spune ca ei asculta de glasul Cuvantului Sau, asa ca da glas Cuvantului Lui Dumnezeu si vei vedea ingerii raspunzand. Ingerii sunt activati cand pronunti Cuvantul!
 

INGERII
Atunci cand avem cuvantul in inima,nimic nu ne mai poate desparti de ISUS,si in orice impejurare il chemam el vine,diavolul nu mai are putere asupra noastra,ingerii sunt meru cu cei ce asculta cuvantul si il implinesc.AMIN
Adăugat în 02/01/2008
Statistici
  • Vizualizări: 1398
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 1
Opțiuni