Dumnezeu are timp pentru tine
Autor: Pavel Mariana Florica  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de brandusa in 09/03/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 4 voturi

    De fiecare dată când era ziua de naștere a cuiva din familie, mama avea ceva pregătit, un mic cadou, dar mai ales o vorbă bună, un cuvânt de mângâiere. Dar de ziua ei de naștere nu se deranja nimeni, ea nu și-a „făcut ziua” niciodată. Abia târziu, când copiii s-au făcut mari, s-au interesat când e ziua ei de naștere. Ea însă, a zis: „Las’ că știe Domnul când e ziua mea, El mă binecuvântează de fiecare dată, îmi dă mângâiere și încurajare. Și-apoi, zilele sunt ale Lui, nu ale noastre!”

    Așa este, Dumnezeu are totdeauna timp pentru fiecare dintre noi, știe când e ziua noastră de naștere, căci El ne-a „plămădit”, El ne-a lăsat să venim pe această planetă, unde oamenii nu mai au timp unii pentru alții.

    Când fiecare seminție a lui Israel a adus câte un dar Domnului, Dumnezeu a zis: „Căpeteniile să vină unul câte unul, și anume fiecare într-o zi deosebită, ca să-și aducă darul.” (Numeri 7:11)

    Așa au făcut. Asfel, au trecut douăsprezece zile până și-a adus darul fiecare seminție. Ni se descrie darul fiecărei seminții, deși toate erau aproape identice: „o farfurie de argint, o cățuie de aur, un vițel, un berbec și un țap”. M-am întrebat de ce se dau aceste explicații atât de amănunțite, într-un capitol atât de lung, de optzeci și nouă de versete.

    Am înțeles zilele astea, când toate femeile sărbătoreau „Ziua Femeii”. Sunt femei, mame, de a căror zi nu se interesează nimeni, așa cum am spus mai sus. Dar Domnul are timp pentru fiecare femeie, mamă, pentru fiecare om nebăgat în seamă de semeni.

    El se apropie de fiecare, nu doar de ziua lui, ci în fiecare clipă, în fiecare moment greu. El e cu luare-aminte la darul nostru, chiar dacă acesta ar fi identic cu al semenului. Chiar dacă rugăciunea ta e aceeași cu a altor milioane de oameni, El ascultă rugăciunea ta cu luare-aminte, El simte durerea ori dorința inimii tale. Are totdeauna timp pentru tine, îți acordă atenția Sa cu dragoste și răbdare.

    Nu-i nimic dacă n-ai primit felicitări, urări, îmbrățișări de la oameni! Înaintea lui Dumnezeu ai un timp rezervat, așa cum a avut fiecare seminție.

    Domnul te așteaptă!
 

amin. Fii binecuvântată.
Adăugat în 09/03/2012 de 1954adina.9mai
Statistici
  • Vizualizări: 1354
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni