Tu ce rol ai?
Autor: Max Lucado  |  Album: Great Day Every Day  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de GabrielTudor in 29/02/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

    În El am fost făcuți și moștenitori, fiind rânduiți mai dinainte, după hotărârea Aceluia care face toate după sfatul voii Sale, ca să slujim de laudă slavei Sale, noi, care mai dinainte am nădăjduit în Hristos. (Efeseni 1:11-12)

    Pe afiș scria: Muzical pentru studenți - Oklahoma!  Probele se dau joia și vinerea următoare.

    Eram în al doilea an de liceu, plin ochi de talent nefolosit și nedescoperit. În plus, aveam cizmele, pălăria și accentul necesare. De ce nu?

    Proba mea a fost senzațională, până când am deschis gura să cânt. Regizorul m-a întrebat despre experiență. I-am spus că merg la film cam o dată pe lună. Asta a fost suficient pentru el. Mi-a dat un scenariu și un număr de pagină pentru rolul meu. Număr, nu numere! După ce îngenuncheam deasupra trupului unui cowboy recent-împușcat, trebuia să strig cu disperare: „E mort!” Am pus tot sufletul în replica aia!

    Tu ce rol ai? Să nu crezi nicio clipă că nu ai niciunul. Dumnezeu te-a scris în povestea Lui. Nicio misiune nu e prea mică. Nicio replică nu e prea scurtă.

    Joacă rolul pe care Domnul l-a pregătit pentru tine! Și pregătește-te pentru niște zile excelente!

    Fragment extras din Great Day Every Day.

Nu există fiinţă umană să nu aibe un rol bine stabilit în planul lui Dumnezeu! Că nu luăm aminte, că nici nu vrem să ştim despre asta, este doar problema fiecăruia din noi, nu în zadar stă scris: "Căci noi suntem lucrarea Lui, şi am fost zidiţi în Cristos Isus pentru faptele bune, pe care le-a pregătit Dumnezeu mai dinainte, ca să umblăm în ele". Aşadar, cândva pot spune înainte de existenţa timpului "pământesc" Dumnezeu a pus orice detaliu la punct astfel că fiecărei persoane i s-a dat să facă ceva. Întrebarea este: facem noi ceea ce ne-a fost rânduit de Creator sau facem ceea ce vrem noi? Foarte bun şi acest articol, trebuie doar citit cu mare atenţie, şi apoi de GÂNDIT...fii binecuvântat tinere Vestitor!
Adăugat în 29/02/2012 de floridinmaracineni
Da, scena a fost pregătită. Noi suntem actorii. Treaba e că mulți nu-și joacă rolul, iar ceilalți rămași pe scenă vor trebui să-i suplinească. Să ne ajute Domnul să-I urmăm scenariul, astfel încât să primim ovațiile la Final din partea Regizorului (Dumnezeu) și a publicului (îngerii Săi). O zi excelentă, Flori!
Adăugat în 29/02/2012 de GabrielTudor
Statistici
  • Vizualizări: 1042
  • Export PDF: 3
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni