Nu te mai uita la buruieni!
Autor: Max Lucado  |  Album: Great Day Every Day  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de GabrielTudor in 13/02/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 5 voturi

    Lăudați pe Domnul, căci este bun, căci îndurarea Lui ține în veac! (1 Cronici 16:34) 

    E atât de ușor să fii nerecunoscător, să faci greșeala pe care a făcut-o caddie-ul (persoana care se ocupă cu transportul echipamentului de golf) prietenului meu.

    Scott e un jucător de golf profesionist care joacă în turneul Masters, desfășurat în celebrul club Augusta. Augusta National e pentru jucătorii de golf cum e Muzeul Smithsonian pentru pasionații de istorie: experiența ultimă!

    Îți lasă impresia că ai intrat într-un tablou pictat. Împătimiții golfului adoră acel traseu de parcă ar fi o mireasă în ziua nunții.

    N-o să vezi o singură buruiană, toată săptămâna!, mi-a spus Scott. Imaginați-vă cât de surprins a fost când caddie-ul lui i-a strigat: Am găsit una!

    Nu facem și noi la fel? Umblăm într-o grădină a harului. Dragostea lui Dumnezeu răsare în jurul nostru ca liliacul, dar noi suntem în căutare de buruieni. Câte flori ratăm în timpul ăsta?

    Mută-ți privirea de la buruieni! Strânge-ți binecuvântările – bunătatea Lui.

    Fă o listă cu motive de mulțumire. Și alege să transformi fiecare zi într-o zi excelentă!

 

    Fragment extras din Great Day Every Day.

cât de adevărată este această întrebare! s-o luăm desigur, ca venind de la Domnul!
mă bucur nespus să văd că citeşti M.Lucado! şi eu găsesc numeroase îndemnuri preţioase, multe din ele mi-au fost surse reale de inspiraţie, postând din ele ori prelucrând aşa cum Domnul mi-a ajutat, fii binecuvântat!
Adăugat în 13/02/2012 de floridinmaracineni
Mulțumesc, Flori! Da, citesc orice lucrare scrisă de un om asupra căruia Domnul a pus înțelepciune și har, ori Max Lucado clar le are. Am să încerc să postez zilnic devoționalele lui, astfel încât să fie o binecuvântare pentru toți românii, prin intermediul acestui site. Așa să ne ajute Dumnezeu!
Adăugat în 13/02/2012 de GabrielTudor
bună şi înţeleaptă hotărâre ai luat! Domnul să te ajute, fiindcă este nevoie de hrană din abundenţă, fie ca ochii a zeci de români să se oprească asupra acestor binevenite îndemnuri, sunt tare fericită pentru lucrarea ce-o faci, mă voi alătura susţinându-te în rugăciune, fii binecuvântat, Vestitorule! nu ai desigur nimic de pierdut, la capăt te aşteaptă o cunună, vesteşte adevărul cât încă este ZI!
cu respect, sora FF
Adăugat în 13/02/2012 de floridinmaracineni
interesant acest devoţional în sensul că te determină a medita temeinic la cele citite. Un mare adevăr sse desprinde de aici; noi suntem asa de chiţibuşari sau mai bine zis neînţelepţi, că nu vedem tot ce este bun şi ne înconjoară dar ne dorim altceva care Domnul ştie că nu este bun pentru noi şi ratam cu adevărat binecuvântările pregătite de El cu atâta drag. Domnul în marea LUi bunătate să ne ajute să transformăm toate zilele noastre obişnuite în zile excelente pentru slava şi gloria Lui.
Fii binecuvântat
Adăugat în 13/02/2012 de 1954adina.9mai
Într-adevăr, Adina! Suntem atât de focalizați pe rău (poate și din cauza a ceea ce vedem zilnic în jurul nostru), încât nu mai sesizăm binele. Iar El ne dă bine, în fiecare zi! Trebuie doar să lăsăm tot ce e rău și să ne concentrăm asupra lucrurilor bune! Să fii și tu binecuvântată, soră Adina!
Adăugat în 13/02/2012 de GabrielTudor
Statistici
  • Vizualizări: 1965
  • Export PDF: 4
  • Comentarii: 5
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni