Mărturisirea
Autor: Ficard Florica  |  Album: Îndemnuri  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 09/02/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 6 voturi

     Sunt printre noi creștini care spun că mărturisirea poate fi făcută cu câteva zile înainte de Împărtășirea cu Trupul și Sângele Domnului. Alții, își fac un obicei prin care, în fiecare sâmbătă, se gândesc la tot ce au făcut în zilele anterioare. Mărturisesc apoi lui Dumnezeu ce au pe suflet și încep duminica cu o inimă fericită.

    Unii însă, înainte de culcare, seara, încearcă să revadă tot ceea ce au greșit, apoi, în rugăciune, mărturisesc, cerând iertare și eliberare.

    Există și un grup de creștini care, ori de câte ori fac sau spun ceva greșit, conștienți la puțin timp după comiterea păcatului, își mărturisesc imediat sau cât mai repede posibil întinăciunea prin rugăciune sinceră, de căință înaintea lui Dumnezeu. Aceștia din urmă, dacă simt că și un gând rău caută să-i stăpânească, îl judecă și îl alungă din inimă cerând puterea Sângelui eliberator, curățitor peste ființa lor. De asemenea, cer prezența Duhului Sfânt în inimi și descoperirea oricărui lucru împotriva Voii lui Dumnezeu.

    Eu, tu, fiecare dintre noi, ce fel de mărturisire practicăm?



totul ține de părtășia cu Domnul, de felul în care te raportezi la Cuvânt și de modul în care conștientizezi nevoia supremă și permanentă de Dumnezeu. Domnul să ne lumineze! Sunt foarte bune aceste gânduri și întrebări. Fiți binecuvântată!
Adăugat în 09/02/2012 de Ioanhapca
Marturisirea cred eu ca trebuie sa vina pe moment.Daca avem Duhul Sfant in noi,pe moment realizam ca am gresit...pentru ca intervine mustrarea interioara,si atunci tot pe moment trebuie sa-i cerem sincer iertare.Cand se aduna greseli si pacate...si asteptam si asteptam...povara devine grea si nu e bine sa ajunga omul in situatii de impovarare sufleteasca.
Pacat ca si la noi la penticostali ajunge evlavia de suprafata si obiceiurile ce devin rutina.Vino Doamne sa vezi ce-a mai ramas din oameni!
Adăugat în 10/02/2012 de tbcrulez
minunat acest îndemn la părtăşie cu Domnul, la mărturisire, la trăire cu Domnul, la prezenţa Lui în viaţa ta, la tot ce înseamnă Dumnezeu.
Fii binecuvântată.
Adăugat în 29/02/2012 de 1954adina.9mai
Statistici
  • Vizualizări: 1277
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 3
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni