Bateria gata-oricand
Autor: www.realsos.ro  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 26/01/2006
    12345678910 0/10 X
"Totusi, Domnul asteapta sa se milostiveasca de voi, si se va scula sa va dea indurare, caci El este drept. Ferice de toti cei ce nadajduiesc in El!" (Isaia 30:18).

"Gata-oricand" este numele unui sortiment de baterii, in mai multe forme si marimi, folosite pentru radio-uri, ceasuri de perete, cantare de bucatarie, jucarii si cate altele!. Cei ce au numit-o asa s-au referit ca din momentul cand o iei de pe raft este gata sa slujeasca scopului pentru care a fost fabricata, si este la dispozitia clientului oricand, ziua si noaptea, in aer, pe mare sau pe uscat.

Un singur lucru trebuie sa avem in vedere cand o punem in oricare din aparatele pe care vrem sa le opereze. Bateriile, sunt ca si un condensator, au polaritate si daca nu punem plus la plus si minus la minus, aparatul se va incapatana ca sa porneasca, si vor fi la fel de inutile ca si cele care sunt complet consumate.

Care este explicatia acestei ilustrate? Dumnezeu este totdeauna la dispozitia noastra. "El este in "stand-by". El are totdeauna urechea deschisa sa auda cererile noastre. Este gata sa se scoale sa ne dea indurare. O, daca am vrea-o! "Cum vei striga, cum te va auzi"!, spunea proorocul intristat ca poporul Lui fugea de El.

Ceea ce trebuie din partea noastra este sa ne conectam cu Dumnezeu corect. La ce spune Dumnezeu "nu" sa spunem si noi "nu". La ce spune El "da" sa spunem si noi. Atunci puterea, energia lui Dumnezeu se scurge in noi si ne alimenteaza viata, cu pace, mantuire, bucurie, credinta, rabdare. Noi avem totul in Isus, care este sursa si suma tuturor lucrurilor.

Ascultarea noastra de Dumnezeu este de o importanta capitala, si face o diferenta ca intre moarte si viata. Dumnezeu este gata totdeauna la dispozitia noastra, dar suntem si noi gata sa ne cuplam cu El intr-un mod corect, potrivit instructiunilor date prin Scripturi? Cuvantul Lui nu ne este lasat numai sa-L analizam sau sa-L rationalizam. Daca vrem sa profitam de el, la citirea lui nu putem spune decat "Amin! Da, asa este, Doamne Isuse!"

Sunt eu gata pentru Dumnezeu in fiecare zi? Poate El conta pe mine ca sa ma foloseasca acolo unde este o urgenta oarecare? Se poate baza el pe ascultarea mea?

Daca tu M-ai asculta:
Eu ti-as fi Mantuitor, ti-as sadi in suflet dor
Dupa sfantul viitor, dupa cerul lui nespus, Eu, Isus, Eu, Isus.
Ti-as deschide usi de har, te-as scapa de-orice amar
si ti-as pune-n suflet jar, dupa lumile de sus, Eu, Isus, Eu, Isus.

Inima ti-as inoi, sufletul ti-as pregati,
sa poti zilnic auzi, lucruri cum in lume nu-s, Eu, Isus, Eu, Isus.
Ai cunoaste pe deplin, Adevarul Meu divin,
cum coboara-n suflet lin, ti-as da totul neapus, Eu, Isus, Eu, Isus.

Ai trai de-aici in rai, ai primi al pacii grai,
ai zbura pe-al slavei plai, si ti-as da cat nu ti-am spus, Eu, Isus, Eu, Isus.
de N. Moldoveanu

Sunt aici, la dispozitia Ta, cheama-ma, Te voi asculta. Primeste, Doamne, aceasta rugaciune. Amin.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1518
  • Export PDF: 3
Opțiuni