Mir- nava spatiala sovietica
Autor: www.realsos.ro  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 26/01/2006
    12345678910 0/10 X
"Iata, El vine pe nori. Si orice ochi il va vedea; si cei ce L-au strapuns. Si toate semintiile pamantului se vor boci din pricina Lui! Da. Amin.!" (Apoc.1:7).

Dupa 15 ani in spatiu, nava spatiala Mir a trebuit sa-si inceteze activitatea si sa se reintoarca pe pamant. Timp de 15 ani, in care a efectuat 86 000 de ocoliri ale pamantului, a fost ocupata de mai mult de 100 de vizitatori, din 12 tari. Unul din cosmonauti a stat in spatiu 438 de zile consecutive, iar Serghei Avdeyev, mai mult de 2 ani, in decursul a trei vizite.

Nava aceasta de 135 de tone, a ars in mare parte in atmosfera, datorita frecarii cu aerul, la viteza enorma, vaporizandu-se la cele 1500*C in caderea ei, programata cu atata exactitate de statia de control din Moscova. Ultimele ramasite, aprox.30 de tone care au supravietuit reintrarea in atmosfera pamantului s-au dispersat in aprox.1500 de bucati, unele de marimea unui automobil. Ele s-au vazut pe cerul din jurul insulei Fiji, inainte de a fi inmormantate pe fundul oceanului Pacific intre Noua Zeelanda si Chile, la ora 2.05 p.m., ora Perth-ului.

Cei ce au vazut cerul punctat, ca o pleava de puncte galbene, li s-a parut ca este un film de fictiune. "A fost ca si o lumina stralucitoare in ochii nostri, a spus un fotograf. Altul a spus ca a fost o lumina orbitoare. Ea a fost o nava fara precedent in istoria cercetarilor spatiale, care si-a incheiat misiunea in triumf", a spus cineva de la bordul de control din Korolyov. "Mir" inseamna pace in limba rusa.

De ce mi-a atras atentia aceasta nava? Pentru ca, in acelas fel va apare si Domnul Isus, Imparatul Pacii. El va fi vazut in schimb in vazduh de orice ochi omenesc. El va veni pe nori atunci cand Tatal l-a programat in calendarul Lui, ca sa-si mireasa de pe pamant si s-o duca in imparatia pe care a pregatit-o pentru ea. Orice ochi il va vedea, chiar si cei ce L-au strapuns, spune apostolul Ioan. La rapire va avea loc si invierea celor ce au murit cu sute de ani inainte de aceasta. Va fi un spectacol glorios, cand mireasa, atrasa de frumusetea de nedescris a Mirelui, se va intalni in vazduh cu Cel pe care L-a asteptat si L-a dorit sfintii din toate timpurile.

Pentru Mireasa va fi o zi de bucurie cum nu a mai fost pana atunci. Dar Ioan ne spune ca vor fi multi si care se vor boci, din pricina ca vor ramane jos, in necazul cel mare, unde este plansul si scrasnirea dintilor, si de unde nu mai este nici o speranta de evadare.

Acea zi va fi o zi deosebita si plina de satisfactie si pentru Tatal ceresc, care va fi proslavit in sfintii care L-au iubit. Unde vei fi in ziua aceea?

Cu nerabdare astept ziua, cand Isus va veni
Acolo nu vor mai fi lacrimi, ci bucurii vor fi,
Zi minunata, zi minunata!

Zi minunata! Si ce frumos va fi
cand cu Isus noi in cer vom fi.
Zi minunata si fericita va fi
cand dupa-ai Sai copii El va veni.

Vor fi incoronati toti sfintii in slava cerului
Iar fata Lui o vesnicie pe veci o vom slavi,
Zi minunata! Zi minunata!

O, slavite Domn si Mire ceresc, vino mai curand si ne du acasa, in bucurii si desfatari vsnice. Amin.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1465
  • Export PDF: 4
Opțiuni