Transmitatorul si emitatorul
Autor: www.realsos.ro  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 26/01/2006
    12345678910 0/10 X
"Cand va veni Mangaietorul, Duhul adevarului, are sa va calauzeasca in tot adevarul;..." (Ioan 16:13).

La 2 saptamamani dupa evenimentul tragic din New York si resppectiv Washington, un coleg budist, cu care si in trecut am avut discutii pe teme religioase, m-a intrebat daca am citit prezicerea lui Nostradamus, cu privire la cele doua turnuri gemene. De la aceasta am incercat sa-i spun ca ceea ce Nostradamus a prezis in 1654, Biblia spune cu 2000 mii de ani in urma. Printre altele mi-a spus ca si ei au un profet undeva in Asia, care a prezis cu acuratete multe din aceste nenorociri care se intampla in zilele din urma. Apoi mi-a spus ca in religia lui, multa vreme nu a inteles mai nimic din scrierile lui Buda, pana "master-ul" lui nu i-a lamurit scrierile lui Buda, si cum treptat a inceput sa priceapa mai mult si mai mult.

I-am explicat ca si noi avem un "Master", Invatator sau Stapan, pe Duhul Sfant, care ne lumineaza, care ne invata, care ne explica si ne face sa intelegem Scripturile. I-am citit din Matei 24 ceea ce Domnul Isus a spus ucenicilor cu privire la vremea sfarsitului. El tine cu tarie totusi la ideile lui, si incerca sa ma convinga pe mine ca fara ajutorul cuiva eu nu voi intelege adevarul asa cum el il intelege. Aveam in fata un radiou mic la care ascult stirile. El imi spune: "Vezi tu radioul acesta? Daca nu ar fi undeva un transmitator, noi nu am putea auzi mesajul la emitator". "E-adevarat, i-am spus eu, dar daca eu nu as deschide radioul, cineva poate transmite tot ce vrea, dar nimeni nu-l va auzi. Atunci mi s-a luminat si mie minte. Dumnezeu poate vorbi prin Biblie, prin prooroci, prin pastori, dar daca Duhul Sfant nu ne deschide inima sa fim pe receptie, nu beneficiem de nimic.

Colegul mi-a mai mai pus o intrebare, desi in religia budista nu exista diavol. Diavolul poate trimite si el semnale, chiar asemanatoare cu cele de la Duhul Sfant, cum le deosebim? I-am raspuns, dupa efecrul si roadele care le produce in noi. Pomul se cunoaste dupa roade, spune Domnul Isus, si omul dupa fapte. Daca suntem inspirati la bine, la dragoste, la pace, Dumnezeu vorbeste. Daca ne inspira la ura, gelozie, sinucidere, indoiala, gandurile transmise sunt de la cel rau, pentru ca el este de la inceput un ucigas. El stie sa se prefaca foarte bine, chiar si in inger de lumina. Dumnezeu cunoaste pe cei sinceri si care vor sa faca voia Lui. In vremurile din urma duhurile de ratacire vor fi din abundenta. De aceea este nevoie sa veghem si sa ne rugam ca Dumnezeu sa ne dea un duh de pricepere si de discernamant si sa nu primim nimic din marfa celui rau.

Ma mir de multe ori de acest budist, cu care am petrecut ore in sir incercand sa-i explic ca el are o religie falsa, pentru ca incearca sa ajunga la Dumnezeu pe alte cai si nu prin Isus Hristos. Crede si in reincarnare. El crede ca eu sunt gresita. Ma rog pentru el, ca Dumnezeu sa i se descopere.

Doamne, cat de orb e-acela ce se uita numa-n jos
si nu vede-n veci lumina mantuirii lui Hristos.
Doamne, cat de surd e-acela langa care atata har
canta,. cheama si se suspina si se roaga in zadar. (T.Dorz- Doamne ce sarac)

Doamne, scoate Tu din intunerecul religiilor false pe cat mai multi dintre mormoni, budisti, musulmani, chiar si din biserica Satanei. Tu esti singurul Dumnezeu adevarat. Amin.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1409
  • Export PDF: 4
Opțiuni