Obraznic sau politicos
Autor: www.realsos.ro  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 26/01/2006
    12345678910 0/10 X
"Iata Eu stau la usa si bat. Daca aude cineva glasul Meu si deschide usa, voi intra voi cina cu el si el cu Mine." (Apoc 3:20).

In ultimile sase luni, cred ca am primit cel putin 9 scrisori de la 9 persoane diferite care se recomanda, persoane mijlocitoare, cu perspicacitate, cititori in stele, cand de fapt numele lor adevarat este de vrajitori sau ghicitori.

Toti acestia nu incep scrisoarea asa cum ne-am astepta, adica, mai intai sa se introduca cine sunt. Ci toti sunt foarte obraznici si iti ofera serviciul lor, toti promitand ca detin cheia succesului, a prosperitatii si fericirii aici pe pamant, adresandu-se cu o asemenea familiaritate de parca ne-am cunoaste de cand lumea. Unii mi-au oferit pe de gratis talismane si cristale, si unii au insistat sa le dau datele personale ca sa poata sa-mi prezica viitorul.

Bineinteles ca le-am refuzat serviciile si le-am scris si cate o scrisoare in care le-am propovaduit pe Dumnezeu si pericolul care ii asteapta. Dar m-a uimit tupeul, obraznicia cu care isi vand marfa lor murdara si blestemata. Dumnezeu nu ne ingaduie sa cunoastem viitorul, si El nu ne-a promis numai zile cu soare, in schimb ne-a promis ca ne va da din harul Lui ca sa ne sprijineasca in toate situatiile. Pentru cel ce se increde in Dumnezeu, chiar si necunoscutul este glorios, caci chiar moartea, poate fi un castig mai mare chiar decat un milion de dolari. Toti cei ce se ocupa cu arta vrajitoriei si care nu se pocaiesc vor avea intr-o zi sa se confrunte cu judecata lui Dumnezeu.

Dar ce am observat si a iesit in evidenta in toata experienta aceasta a fost ca toti vrajitorii au in ei ceva din caracterul diavolului pe mana caruia s-au dat. Diavolul este obraznic si isi forteaza intrarea in vietile oamenilor. In contrast cu el, il vedem pe Domnul Isus care este cel mai mare gentleman. El sta la usa si bate. El nu-si forteaza intrarea in inima omului, desi ar putea s-o faca. El lasa pe om sa decida daca deschide usa sau nu, pe cand diavolul pandeste orice prilej ca sa strecoare inlauntru. Satan este o forta reala, este un inger cazut, de o inteligenta sclipitoare. Vrajitorii se pot prezenta astrologi ori oameni cu vederi clarvazatoare, dar in realitate sunt pierduti, pentru ca sunt instrumente in mana lui Satan, folosite pentru a duce pe oameni in ratacire. Satana este un duh rau care se opune la toate lucrarile lui Dumnezeu. El se preface in inger de lumina, spune apostolul Pavel, iar slujitorii lui se prefac in slujitori ai neprihanirii si multi practica azi demonismul in biserici sub masca religiei crestine.

Cei ce poarta pe ei amprenta Duhului Sfant vor fi totdeauna politicosi si manierati. Am cunoscut oameni simpli care dupa ce s-au pocait au fost nu numai integri si o binecuvantare pentru altii, dar si oameni politicosi. Unui crestin nu-i sade bine sa fie obraznic. Chiar cand spune adevarul unui pacatos trebuie sa-l spuna in asa fel incat sa nu apara obraznic si sa nu incerce sa-si impuna punctul de vedere.

Nu glumi cu al tau suflet, ti s-a spus de-atatea ori,
in a patimii robie, ne-aparat vrei tu, sa mori?
Scurta-i viata pamanteasca, ochii ti se-nchid curand,
Esti chemat la judecata, inaintea Celui sfant.

Si Satana, mincinosul, iti sopteste ne-ncetat;
Poti sa faci pe credinciosul, sa-ti pastrezi si-al tau pacat!
E otrava ce in taina, patimas te va crea,
Iti rapeste fericirea, iti distruge viata ta. (Cint.Ev. -Cantarea 666)

Ajuta-ma, Doamne sa nu las inlauntru pe mincinosul de Satan, si sa ascult de vocea Ta, Amin.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1148
  • Export PDF: 5
Opțiuni