Domnul face minuni
Autor: www.realsos.ro  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 26/01/2006
    12345678910 0/10 X
"Atunci in stramtorarea lor, au strigat catre Domnul si El i-a izbavit din necazurile lor;...o, de ar lauda oamenii pe Domnul pentru bunatatea Lui si pentru minunile Lui fata de fii oamenilor" (Ps. 107:6,8).

Am intalnit in Sydney, un frate din Romania, venit in vizita, din aceeas localitate unde s-a nascut sotul meu. Acesta l-a cunoscut pe tatal sotului meu, care a murit in al doilea razboi mondial. Acest frate ne-a povestit de un alt frate, in viata caruia Dumnezeu a facut o minune, pentru a se glorifica in mijlocul celor necredinciosi, a caror minte a orbit-o Dumnezeul veacului acestuia. Aceasta poate fi o incurajare si pentru noi. Uneori Dumnezeu lucreaza prin medici si medicamente. Alteori, Dumnezeu alege sa se atinga personal de viata cuiva si sa se faca sanatos fara interventia umana, pentru a-i face de rusine, spune apostolul Petru, pe cei"nestiutori si prosti", de puterea lui Dumnezeu.

Acest frate, al carui nume nu-l stiu s-a imbolnavit grav si doctorii i-au deschis abdomenul sa-i taie o portiune din intestin, dar imediat si-au dat seama ca operatia nu va reusi sa rezolve problema, si nu au mai continuat. L-au acoperit cu un cearceaf de acum se asteptau ca omul sa moara in fiecare clipa, pentru ca tot abdomenul intrase in putrefactie., din pricina infectiei. Acest bolnav era un om credincios si foarete multi frati se rugasera pentru el. Domnul intr-un vis ca El il va vindeca si ca El va suda intestinele la loc.

Dimineata, cand au venit doctorii la control, sora i-a intrebat ce sa faca cu fratele, la care doctorii au ramas surprinsi ca mai este inca in viata. L-au pus din nou pe masa de operatie, i-au facut o spalatura si spre marea lor uimire, Dumnezeu ii sudase intestinele:. Fratele a mai trait 22 de ani, murind la frumoasa varsta de 82 de ani.

Cu adevarat, acest frate a fost in stramtorare si a chemat Numele Domnului impreuna cu alti frati si a fost izbavit. Experiente ca acestea sunt multe in jurul nostru. O, numai de ar avea oamenii ochi sa vada si apoi sa creada si sa laude pe Domnul. Versetul de mai sus ne vorbeste de o natiune intreaga, dee poporul israel care a strigat in stramtorarea lor catre Domnul si au fost ascultati. Dumnezeu face minuni si azi in vietile acelora care au ajuns sa fie doar niste epave din pricina alcoolului sau a drogurilor. Nu exista forta mai mare in univers ca puterea lui Dumnezeu care te poate scapa din orice adictie. Oricat de urat ar mirosi viata cuiva, daca cere pe Dumnezeu in ajutor, El face minunea nasterii din nou si-l transforma din pacatos intr-un sfant. Daca nu ai aceasta exoperienta, striga catre Domnul. Dumnezeu este aproape de cei cu inima infranta si cu Duhul zdrobit.

Daca s-a facut minunea innoirii vietii tale,
Asta trebuie s-o vada orisicine, pe-orice cale.
Daca-n inima ta-i pacea si-n ea Duhul Sfant se tine,
Asta trebuie s-o vada pe-orice cale, orisicine

Dac-ai rupt-o cu trecutul de pacate si gresale
Asta trebuie s-o vada orisicine, pe-orice cale.
Caci dac-ai aflat pe Domnul si-I cunosti Cuvantul bine
Vai de tine cand n-o vede pe-orice cale, orisicine. (T.Dorz, Daca s-a facut minunea)

Tata, ajuta-ma ca sa-mi pastrez curata haina sufletului in orice vreme si untdelemnul ungerii divine sa nu-mi lipseasca de pe cap. Amin.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1007
  • Export PDF: 3
Opțiuni