Poduri
Autor: www.realsos.ro  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 26/01/2006
    12345678910 0/10 X
"Nimeni nu poate veni la Mine daca nu-l atrage Tatal, care M-a trimis; si Eu il voi invia in ziua de apoi" (Ioan 6:44).

Calatorind cu autocarul aproape 1000km, din centrul orasului Brisbane pana in centrul Sydney-ului, am avut ocazia sa trec peste multe poduri si pe sub multe poduri. Ce bune si folositoare sunt podurile. Nu stim ce ne-am face fara ele. ca poporul Israel sa treaca de pe un mal pe celalalt al Marii Rosii, Dumnezeu a trebuit sa faca o minune. Dar stim ca aceasta minune s-a mai repetat o singura data la trecerea Iordanului in tara Canaan. Dupa aceea, nu mai gasim ca minunile s-ar fi mai repetat, oride cate ori cineva a avut de traversat un rau sau o prapastie. Oamenii au inventat barci, plute, vapoare, submarine si tot felul de alte mijloace. Acolo unde distantaeste prea mare, trec de pe un conmtinent pe altul numai cu avionul. Peste rauri, oamenii au inventat podurile.

Trebuie sa marturisesc ca ma incearca un sentiment de frica cand trec peste poduri foarte lungi. In Japonia, gazdele noastre au vrut sa ne treaca peste unul din cele mai lungi poduri din lume, care conecta orasul Akashi de o insula artificiala pe care ei o facusera in ocean, dar nu am avut curajul.

Gandindu-ma la poduri, mi-am adus aminte ca si intre noi si Dumnezeu a fost si pentru unii inca mai este o prapastie de netrecut. Dar slavit sa fie Dumnezeu, ca prin Domnul Isus s-a creat un pod de legatura intre pacatosul pierdut si Dumnezeul Sfant. Versetul de mai sus spune ca "nimeni", , absolut nimeni, nu poate ajunge la Tatal, sau vedea pe Tatal, decat prin Isus Hristos. El este podul pe care putem pasi in prezenta Tatalui. Crucea Lui uneste cerul cu pamantul. Dar ca si mine, trebuie sa pasesti pe pod cu credinta ca te tine si sa inaintezi cu increderea ca la celalalt capat de drum te asteapta El. Moartea este un zbor spre nemurire, platit cu pretul vietii Domnului Isus.

Apostolul Ioan spune ca este un singur Mijlocitor intre om si Dumnezeu, omul Isus Hristos (1Ioan 2:1). Petru marturiseste in fata Sinedriului din Ierusalim ca "In nimeni altul nu este mantuire; caci nu este sub cer nici un alt Nume dat oamenilor in care trebuie sa fim mantuiti" (Fapte 4:12). Tot ce trebuie este credinta. Pot exista tot felul de poduri, dar daca nu ai credinta sa pasesti peste ele, nu vei trece niciodata de partea cealalta. Daca nu crezi in jertfa Domnului Isus adusa in locul tau, pentru mantuirea ta, ramai tot in pacatele tale si vesnicia ta este pecetluita, sa traiesti departe de fata lui Dumnezeu.

Dar spre ceruri la viata, Doar o cale duce-n sus.
Calea mamtuirii-i una, una singura, Isus.

Toti acei ce cauta alta cale, spre-a ajunge-n cer
ratacesc, se pierd si-n noaptea mortii si durerii pier. (Traian Dorz, Isus e calea)

Deci, nu va temeti nicidecum, De grelele ispite.
Isus e fratilor Sai drum, spre ceruri nesfarsite. (Cantarea 161)

Doamne Tata iti multumim ca ne-ai atras la Tine, din pricina ca Domnul Isus a avut bunavointa sa plateasca pretul rascumpararii noastre.Amin.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 896
  • Export PDF: 4
Opțiuni