Trebuie sa se implineasca cu Mine
Autor: www.realsos.ro  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 26/01/2006
    12345678910 0/10 X
"Caci va spun ca trebuie sa se implineasca cu Mine aceste cuvinte scrise: "El a fost pus in numarul celor faradelege. Si lucrurile privitoare la Mine sunt gata sa se implineasca"(Luca 22:37 ).


De aici incolo, Domnul Isus ii pregateste pe ucenicii Sai cu privire la lucrurile scrise despre El in prooroci si care sunt gata sa se intample in curand. El Cel care era Invatatorul lor, avea curand sa treaca prin suferinte mari inainte de a intra in slava Sa. Acum sosise vremea cand trebuia sa se implineasca "tot" ce fusese scris cu mult inainte despre Isus. El trebuia sa sufere ca un raufacator, desi nu facuse nimanui nici un rau. El a fost condamnat la moarte si rastignit intre doi talhari, sa sufere si sa moara ca un raufacator si in compania unora dintre cei mai mare pacatosi. Cand toate acestea se vor intampla atunci putem spune ca si-a terminat lucrarea pentru care a venit pe pamant.

Asa cum Domnul Isus a stiut ca va trebui sa sufere, la fel ucenicii Lui stiu ca "in Imparatia lui Dumnezeu se intra prin multe necazuri". Domnul Isus a pregatit pe ucenici ca vor avea de suferit din pricina Numelui Lui, ca vor fi persecutati, chinuiti, alungati si chiar omorati. In toate s-a dat pe Sine ca exemplu si aceasta este o incurajare si o mangaiere pentru copiii Lui, stiind ca vor impartasi aceeasi soarta ca si Domnul lor. "Ucenicul nu este mai pe sus de invatatorul lui; dar orice ucennic desavarsit va fi ca invatatorul lui" (Luca 6:40).

Tot ce a fost scris cu privire la Domnul Isus a avut un sfarsit. Tot ce se intampla cu copiii lui Dumnezeu va avea, de asemenea, un sfarsit. Pentru ca Hristos a suferit astfel ca sa ne dea noua un exemplu si noi "trebuie sa ne inarmam cu acelas fel de gandire" (1 Petru 4:1). David spune in Ps.139 ca : "in cartea Lui erau scrise toate zilele vietii noastre inainte de a fi fost vreuna din ele". Nimic nu este la intamplare in viata credinciosilor. Pentru credincios nu sunt accidente, ci decrete divine.

Ma nelinisteste gandul zilei de maine, al mortii, al posibilei suferinte? Sunt incredintat ca mana lui Dumnezeu este in tot ce mi se intampla?
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 859
  • Export PDF: 4
Opțiuni