Puterea rugaciunii
Autor: Petru Popovici  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 23/01/2006
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
Cînd David Talmage, tatăl renumitului predicator T. De Witt Talmage, era de 18 ani, într-o seară, împreună cu fratele său lacob şi cu sora sa s-au îmbrăcat să plece la o petrecere. Mama lor, o bună credincioasă, era suferindă, înainte ca să plece, ea i-a chemat la patul ei şi le-a zis cu durere în glas: "Totuşi voi vă duceţi la acea petrecere ? Aş vrea să ştiţi că pînă vă veţi întoarce, tot timpul eu voi sta în genunchi pentru voi".
Ei au plecat şi s-au reîntors, abia la ora 2 noaptea. Cînd au trecut pe lîngă uşa mamei, care era puţin deschisă, au văzut-o stînd încă pe genunchi.
A doua zi, dimineaţa în zori, mama Talmage şi-a deşteptat soţul şi 1-a rugat să coboare jos că auzise acolo pe cineva plîngînd. Cînd tatăl a coborît, a văzut că fiica era îngenuncheată şi plîngea în hohote. El a vrut să-i vorbeas­că, dar fiica i-a zis: "Du-te la David că starea lui e mai rea decît a mea. Du-te şi ajută-1 pe el. Eu de-acum sînt bine".
Ducîndu-se la David, 1-a găsit pe genunchi, în mare frămîntare. Era zdrobit, sub convingerea păcătoşeniei sale. Tata a îngenuncheat alături şi s-a rugat pentru el. După aceasta David a zis: "Du-te acum la lacob că el are mai mare nevoie de Dumneata decît mine; el e afară".
în acea dimineaţă, toţi trei copiii familiei Talmage şi-au predat viaţa lor Domnului. Duhul Domnului a lucrat cu putere în viaţa lor, ca răspuns la rugăciunea stăruitoare a unei mame îndurerată de starea copiilor ei.
David vorbea cu o fată, în vederea căsătoriei. După ce s-a ridicat de pe genunchi, s-a dus la ea şi i-a spus ce s-a petrecut în viaţa sa, a fratelui său şi a sorei sale. şi a îndemnat-o şi pe ea să se predea Domnului. Ea a consimţit şi au îngenuncheat acolo şi tînăra a devenit şi ea a Domnului. Mai tîrziu, ea a devenit mama renumitului predicator Talmage.


Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1843
  • Export PDF: 3
Opțiuni