Puterea rugăciunii
Autor: articol revistă  |  Album: Rugăciunea (9)  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 03/12/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 5 voturi

În anul 1812, Napoleon năvăli în Rusia cu peste o jumătate milion de soldaţi. 

O mare spaimă cuprinse poporul rus. Atunci, la Moscova se ridică un vestit preot credincios şi adună mult popor pentru rugăciune.

Printre altele, zicea în rugăciunea sa: "Doamne, Dumnezeul oştirilor, Tu, Cel ce ai scufundat pe faron şi l-ai umilit pe Nebucadneţar, priveşte spre trufia acestui om care se numeşte Napoleon...Biruinţa vine de la Tine, Doamne, de la braţul Tău cel înalt...Noi ne punem sub scutul Tău...Ocroteşte-ne, Doamne, şi apără-ne..."

Un sol s-a prezentat în faţa lui Napoleon şi i-a raportat că la Moscova se fac rugăciuni contra lui.

"Cu rugăciunile mă voi bate eu?" spuse cu mândrie Napoleon.

"Între mine şi Rusia nu rugăciunile vor decide, ci baionetele...voi năvăli în Moscova cu cele cinci sute de mii de soldaţi şi voi face de ruşine rugăciunile lor..."

Ce s-a întâmplat?

Pe Napoleon l-a prins în Rusia o iarnă cumplită şi a trebuit să se retragă. Au mai rămas 50.000 de soldaţi.

Rugăciunea a biruit mândria lui Napoleon şi o va birui pe a tuturor batjocoritorilor.mare-I Dumnezeu!!! Deși știu istoria...chiar de-amănuntul, despre acest deosebit de mare ,,amănunt” nu am știut nimic. O mare și binecuvântată surpriză mi-ați făcut cu aceste cuvinte! Domnul să vă binecuvânteze!
Adăugat în 03/12/2011 de Ioanhapca
minunat exemplu pentru a vedea puterea rugăciunii. Ştiam că a învins ,,generalul iarnă", niciunde nu scria despre rugăciune. De fapt de ce mă mir eu acum; atunci se vorbea de puterea comunismului, nu de puterea lui Dumnezeu. Slăvit să fie Domnul şi răbdarea Lui cea îndelungă, că azi putem vorbi de Dumnezeu, de credinţă şi am realizat ce mare putere are rugăciunea şi binecuvântată să fii şi tu soră FF că descoperi atâtea lucruri ştiute dar necunoscute în profunzime.
Îţi doresc o zi binecuvântată şi plină de părtăşie sfântă.
Pace, har şi multă binecuvântare.
Adăugat în 04/12/2011 de 1954adina.9mai
Pace sfântă, mult har și o zi binecuvântată de Domnul Dumneze!
Mulțumesc în Numele Domnului pt. mesaje, note și încurajări.(sunt cam lapidar...în ultima vreme pt. că mi se tot întrerupe internetul care oricum merge foarte slab și-atunci fac totul repede...să nu pierd oportunitatea)
Adăugat în 04/12/2011 de Ioanhapca
Rugăciunea este bună: dar să te ţii zilnic de ea.
Adăugat în 05/12/2011 de poetpaul
Statistici
  • Vizualizări: 1313
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 4
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni