Posibilitati nelimitate
Autor: Edwin si Lillian Harvey  |  Album: Triumfatori pe genunchi. Vol.II  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de nina_oly in 28/04/2011
    12345678910 0/10 X

Promisiunile lui Dumnezeu nu sunt altceva decat toate posibilitatile lui Dumnezeu aflate la dispozitia rugaciunii adevarate. Ajutorul divin este foarte aproape de noi si adesea el vine chiar inainte ca ultimele cuvinte ale rugaciunii sa fie rostite, fiindca Domnul aude suspinele inimii si gemetele sufletului nostru chiar si neexprimate.

Resursele lui Dumnezeu sunt inepuizabile;  si bunavointa Lui sunt infinite, de aceea raspunsurile sale depasesc cerurile noastre si chiar imaginatia noastra. Cand credinciosul care se roaga ramane in Cristos, ca mladita in vita, rugaciunile sale nu sunt decat un mod in care se dezvolta si se exprima viata lui Cristos in el, tot asa cum mugurii, florile si ciorchinii unei mladite sunt expresia puterii de viata a vitei.

Rugaciunea aduce pace, alungand ingrijorarea si transferand poverile noastre asupra Marelui Purtator de poveri. Dumnezeu sa ne deschida ochii ca sa putem vedea ce sfanta este lucrarea rugaciunii de mijlocire, lucrare pentru care au fost pusi deoparte, ca o preotie imparateasca pentru Dumnezeu. 

El o sa ne dea o inima larga si puternica, astfel incat sa nu ne indoim deloc de influenta extraordinara a rugaciunii noastre. Faca Domnul ca toata frica noastra la gandul ca n-am fi in stare sa ne implinim cum se cuvine aceatsa vocatie sa se risipeasca atunci cand Il vedem pe Domnul Isus, traind vesnic ca sa se roage, traind in noi ca sa se roage si stand ca un Garant al vietii noastre de rugaciune."

"Rugaciunea cere, iar credinta asteapta. Unele daruri ale lui Dumnezeu vin fara sa le cerem. Soarele si ploaia binecuvanteaza  pamantul indiferent daca ne rugam sau nu. Atmosfera care sustine viata inconjoara pamantul si far arugaciunile noastre. Dumnezeu Se ingrijeste de pamantul acesta al Sau asa cum un bun gospodar ii poarta de grija casei sale.

Nici unul din darurile cele mai bune ale lui Dumnezeu nu vin fara sa le cerem. Nimeni nu este mantuit pana cand nu se roaga."Oricine va chema Numele Domnului va fi mantuit." (Romani 10.13).

Nimeni nu primeste intelepciunea de care are nevoie decat prin rugaciune. "Daca vreunuia dintre voi ii lipseste intelepciunea de care are nevoie s-o ceara de la Dumnezeu...si ea ii va fi data." (Iacov1.5). "Dar s-o ceara cu credinta, fara sa se indoiasca deloc." (Iacov 1.6).

Roaga-te asteptandu-te sa primesti raspuns. Atunci cand noi stam de vorba cu El, Dumnezeu ne raspunde. Rugaciunea sincera, cu credinta, va fi intotdeauna recunoscuta si rasplatita de El.

Doamne fa-ma sensibil la raspunsurile reale pe care le primesc la cereri concrete, ca dovada a comunicarii dintre mine, care ma aflu aici pe pe pamant, si Mantuitorul meu din Cer.

Rugaciunea- este cererea copilului lui Dumnezeu adresata nu vantului, nici lumii, ci Tatalui sau ceresc. Rugaciunea este strigatul copilului catre urechea Tatalui, strigat pe care Tatal trebuie sa-l auda, sa-l simta si sa-l aline.

Rugaciunea-este un strigat arzator si plin de incredere catre Dumnezeu pentru un lucru concret. Regula lui Dumnezeu este sa raspunda acordand lucru concret care a fost cerut. Impreuna cu acesta pot sa vina si ate daruri si haruri. 

Tarie, seninatate, pace dulce si credinta- toate acestea pot veni impreuna ca purtatori ai darurilor divine. Insa, si acestea vin pentru ca Dumnezeu aude rugaciunile noastre si le raspunde."

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1241
  • Export PDF: 9
Opțiuni