Rugaciunea pune in libertate Puterea lui Dumnezeu
Autor: Edwin si Lillian Harvey  |  Album: Triumfatori pe genunchi  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de nina_oly in 21/04/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

"...si orice veti cere in Numele Meu, voi face, pentru ca  Tatal sa fie proslavit in Fiul. Daca veti cere ceva in Numele Meu, voi face."( Ioan 14.13-14)

"Cheama-Ma si-ti voi raspunde; si iti voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunosti." (Ieremia 33.3)

" Rugaciunea nu pune in libertate niste forte latente existente in om sau natura. Nu! Rugaciunea declanseaza puterea si bogatiile nemasurate ale Dumnezeului celui Atotputernic! 

"Cel care ne da astazi Cuvantu Sau este Creatorul Atotputernic, suveran si sustinator al "miliardelor de universuri", ca sa folosim limbajul astronomilor care vorbesc astazi despre Creatiune."

"In definitiv, tot ce vrea Dumnezeu sa ne spuna prin acest pasaj este faptul ca, daca noi ne rugam, El va lucra! Dumnezeul Caruia nimic nu-I este imposibil, Care  doar a vorbit - si la glasul Sau lumi fara numar au venit in fiinta, El atotputernicul Dumnezeu, promite cu juramant prin Cuvantul Sau sfant si imuabil ca, daca noi vom cauta Fata Sa prin rugaciune, El va lucra si va aduce la indeplinire lucruri mari si puternice, lucruri pe care nici o minte omeneasca nu le-a conceput vreodata.( Ioan 14.12-14).

"Intr-un anumit sens, omul devine puternic ca Cel Atotputernic doar atunci cand is pleaca genunchii si se roaga lui Dumnezeu."

"Tu roaga-te, zice Dumnezeul cel Atotputernic, si Eu voi lucra! "Daca veti cere ceva in Numele Meu, voi face, ne-a promis Mantuitorul. Si mai zice:" Cheama-Ma in ziua necazului si Eu te voi izbavi, iar tu Ma vei proslavi!"( Psalmul 50.15)". 

                           F.J. Huegel

" Nu exista o mai mare minune savarsita in viata credinciosului de puterea supranaturala a lui Dumnezeu cataina si lucrare rugaciunii... Minunea minunilor! Taina tainelor! Miracolul miracolelor! Mana copilului atingand bratul Tatalui si punand in miscare rotile Universului. Preaiubitilor, acesta este locul supranatural. al vostru si al meu, deasupra portilor sale este scrisa inspirata invitatie: "Asa vorbeste Domnul[...], cheama-Ma si-ti voi raspunde, si-ti voi arata lucruri mari si puternice, pe care nu le cunosti." (Ier.33.3)

                         Dr. A. B. Simpson

"Aceatsa promisiune, data lui Ieremia, a fost textul care a inspirat viata grandioasa a dr. Simpson si a devenit temelia acelei credinte curajoase care a constituit secretul lucrarii sale pline de putere. Aceasta l-a condus la indemnul adresat noua de a observa ca "cea mai mare putere care ne-a fost data este aceea de a mijloci inaintea lui Dumnezeu pentru oameni" si de a crede ca "cea mai inalta forma de slujire este lucrarea rugaciunii."

"Dr. Simpson a dezlegat taina slujirii atunci cand a invatat secretul rugaciunii. In rugaciune a primit el viziunea voii lui Dumnezeu. Prin rugaciune a cunoscut el cu certitudine planurile facute de Dumnezeu pentru implinirea voii Sale. Apoi, continuand sa roage, a primit puterea necesara punerii in aplicare a acelor planuri dumnezeiesti. Mai departe, o si mai mare staruinta in rugaciune a asigurat implinirea nevoilor lucrarii lui Dumnezeu. Continuand sa se roage a putut sa termine ceea ce incepuse. Si astfel, rugandu-se necurmat, lauda si inchinaciunea au fost tot mai vii in viata sa, iar Dumnezeu Si-a primit toata gloria pentru lucrarile realizate."

                     A. E. Thompson

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1441
  • Export PDF: 8
Opțiuni