23 - Neprihănirea
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de adriannedelca in 26/11/2010
    12345678910 0/10 X

 

23. Tu esti perfect in ochii lui Dumnezeu.

 

Evrei 10: 12 El, dimpotrivă, după ce a adus o singură jertfă pentru păcate, S-a aşezat pentru totdeauna la dreapta lui Dumnezeu

Evrei 10: 14 Căci printr-o singură jertfă El a făcut desăvârşiţi pentru totdeauna pe cei ce sunt sfinţiţi.

Dumnezeu te vede fara nici un defect, sau imperfectiune, asa ca onoreaza Cuvantul Sau, si lucrarea lui Isus terminata la cruce si spune”Amin”. Nu te indoi te perfectiunea pe care o ai in Cristos. Ca sa te vezi pe tine insuti departe de a fii perfect nu este modestie, ci o intelegere gresita a ceea ce a facut Isus pentru tine la Cruce.

Biblia spune”Căci printr-o singură jertfă El a făcut desăvârşiţi pentru totdeauna pe cei ce sunt sfinţiţi”. Nu numai ca ai fost sfintit, dar ai fost facut desavarsit pentru totdeauna. In ochii lui Dumnezeu esti perfect si sfant. Pacatele tale au fost iertate, astazi Isus sta la dreapta Tatalui, nu pentru ca este Fiul lui Dumnezeu, dar este Fiul Lui, ci pentru lucrarea lui perfect terminata la Cruce pentru tine. Deci in loc sa fii constient de pacat, care este un cuget rau, poti sa ai constiinta perfecta, care este libera de condamnare si vina.

Evrei 10: 22 să ne apropiem cu o inimă curată, cu credinţă deplină, cu inimile stropite şi curăţate de un cuget rău şi cu trupul spălat cu o apă curată.

Atunci cand esti constient de pacat doar spune: ”Iti multumesc Isuse pentru lucrarea de la cruce, care este o lucrare perfecta, si a indepartat pacatele mele pentru totdeauna. Duhule Sfant iti multumesc ca ma convingi de neprihanirea pe care o am in Isus, aminteste-mi de aceasta neprihanire mai ales cand pacatuiesc, ca inca sunt neprihanitul lui Dumnezeu in Isus Cristos.

Dumnezeu te vede perfect, fara urma de pacat. El te vede imbracat cu haina Neprihanirii Lui, deci asteapta-te ca lucruri bune sa t-i se intample, pentru ca pe capul celui neprihanit sunt binecuvantari.

Proverbe 10: 6 Pe capul celui neprihănit sunt binecuvântări, dar gura celor răi ascunde silnicie.

Ca sa te vezi departe de a fii perfect, nu este modestie si smerenie, ci este o intelegere gresita a ceea ce a facut Isus pentru tine la Cruce.

 

 



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1196
  • Export PDF: 2
Opțiuni