Sub călăuzirea (cârmuirea) de Sus
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 02/04/2021
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

„Eu, zice Domnul, te voi învăţa şi-ţi voi arăta calea pe care trebuie s-o urmezi, te voi sfătui şi voi avea privirea îndreptată asupra ta.” (Psalmii 32:8)

 

Apostolul Pavel s-a lăsat cârmuit de porunca: “Duceţi-vă în toată lumea şi propovăduiţi Evanghelia la orice făptură.” (Marcu 16:15) În tot același timp, când el și aceia, care erau cu el, au fost gata să predice Evanghelia în Asia, “... au fost opriţi de Duhul Sfânt să vestească Cuvântul în Asia... ” (Faptele apostolilor 16:6) Totul pare așa, de parcă, ceea ce-a spus Domnul Iisus, este opusul la ceea ce-a făcut Duhul Sfânt. Apoi Pavel a hotărât să intre în Bitinia, dar din nou, “Duhul lui Isus nu le-a dat voie.” (Faptele apostolilor 16:7) Mai departe Pavel a văzut noaptea o vedenie, cum un om l-a chemat în Macedonia. El a privit vedenia aceea, ca pe voia Lui Dumnezeu, și au plecat în Macedonia, ca să predice Evanghelia în Europa.

 

Indiferent de aceea, că noi cunoaștem voia Lui Dumnezeu din Scriptură, totuși avem nevoie de ajutorul Duhului Sfânt, pentru ca să ne explice, și să ne ajute să aplicăm această voie! Călăuzirea Lui Dumnezeu nu se manifestă doar prin momente negative, ci și prin momente pozitive (unele uși pentru a face fapte bune sunt închise, altele deschise)!

 

Domnul să ne ajute să deosebim voia Duhului Sfânt, și să n-o încurcăm cu calculele și presupunerile noastre.

 

Asculți de îndemnul Lui Dumnezeu? Te lași călăuzit(ă) de Dumnezeu?

 

- Învață-mă, Doamne! Arată-mi calea pe care trebuie s-o urmez! Călăuzește-mă prin Duhul Tău Cel Sfânt! Privirea Ta să fie îndreptată asupra mea! În numele Lui Iisus Hristos, amin.

 

Traducere: Repalov Veaceslav

 

"Învaţă-mă să fac voia Ta, căci Tu eşti Dumnezeul meu!

Duhul Tău cel bun să mă călăuzească pe calea cea dreaptă!" (Psalmii 143:10)

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 416
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni