Rugaciunea, cheia care deschide cerul. Part. 3
Autor: Griguta Relu  |  Album: In umbra literelor.  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de esterarelu in 03/10/2018
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

1 TES. 5:17

 Inteles gresit, acest verset ar putea fi luat sub forma, rugati-va fara oprire, zi si noapte fara a mai face nimic altceva. Fromularea aceasta nu se refera nici la orele noastre de rugaciune petrecute inaintea Lui Dumnezeu.

Sensul corect pentru acest verset indica aspectul dependentei noastre de Dumnezeu. Respiratia este o actiune facuta de fiecare din noi fara sa ne gandim la ea, o facem in mod involuntar, am fost creati cu acest reflex de a respira, la fel trebuie sa ne raportam si la aplicarea versetului de mai sus.

 

      A ramane mereu in conexiune cu Dumnezeu prin rugaciune, este foarte important deoarece in primul rand aceasta ne va intarii relatia noastra cu Dumnezeu. Esenta crestinismului nu este data de un set de reguli, permisiuni sau restrictii, esenta crestinismului este data de relatie. Relatia stransa dintre om si Dumnezeu. O relatie care se intareste prin practicarea acestei discipline spiritulale oridecateori avem ocazia.

     Faptul ca am fost alesi de Creator trebuie sa ne motiveze si mai mult sa petrecem timp de calitate in rugaciune.

    In al doilea rand rugaciunea este o arma indispensabila in razboiul pe care il avem zilnic, o arma in lupta cu ispita. In rugaciunea Domnului Isus facuta in gradina Ghetsimani, avem indemnul adresat ucenicilor,"Rugati-va ca sa nu cadeti in ispita". Donmul Isus repeta acest indemn (Lc. 22:39-71) pentru ca acolo avea sa se desfasoare un episod ce va influenta pentru totdeauna lucrarea de mantuire a intregii omeniri. Desi putea sa dispara intr-o clipa dinaintea celor ce aveau sa Il tarasca inaintea sinedriului, Domnul Isus ramane acolo declarand prin asta inca o data dragostea pe care o purta intregii omeniri.

   Dragoste valabila si astazi pentru mine si pentru tine drag prieten.

Adevărat, o lumină asupra rugăciuni corecte, ”neâncetat” !
Fiți mereu binecuvântați !
Adăugat în 03/10/2018 de Maria18
Statistici
  • Vizualizări: 1198
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni