Sărbătorim...
Autor: Alexandrina Tulics  |  Album: Anotimpuri  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de sanda_tulics in 23/12/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

   Dragă Resurse Creștine,

   Sărbătorim de doisprezece ani împreună, Nașterea Mântuitorului iubit - Isus Christos -Domnul.

   Am simțit emoția sărbătorii prin versuri, cântece, meditaţii, mărturii și închinări curate, adunate în inimile noastre, noi, care postăm, și prin care Domnul, hrănește din pâinea Lui... popoare de pe glob! Am plâns și ne-am bucurat sau am respins unele postări  tot împreună. Am împărțit bucuroşi  bucățile de pâine  care satură după nevoie spirituală, pe fiecare. Am trecut prin rugăciuni  sincere, pragul unora, care au suferit, sau care încă mai suferă. Am slujit fiecare după puterea, înțelpciunea și reponsabilitatea personală a implicării în aria Domnului.

   Am trecut sau nu... peste unele diferențe de înțelepciune, educaţie și înțelegere umană și spirituală. Am deschis ziua și noaptea computerul și am semnat personal cu bucurie sau lacrimi în dreptul inspirației duhovniceşti. Am pierdut pe unii și i-am câştigat pe alții! Am trecut, sau mai bine spus, ne-a trecut Domnul și peste anul 2017 cu mila, pacea și  dagostea Lui care-i mai tare ca moartea! S-a luptat în dreptul nostru când noi am lenevit, a suferit lângă noi când am trecut în neputinţă, a ţinut mâna întinsă cu pace, pâine și milă ca de la naștere.

   Azi, se cade să-I mulțumim toți împreună, cei care iscălim resurse date nouă spre cercetare personală cât și celor care le citesc.

   S-a atins și de viața cititorilor noştri care revin, citesc, se informează, pun în slujire după nevoile spirituale tot ce se găsește din abundență pe acest site, Resurse Creștine - pe care eu îl numesc cu dragoste: ACASĂ!

   Îmbrăţişez cu slujirea, recunostința și adminisrația Resurse Creştine, aceia care filtrează intelectual, emoțional ceea ce postăm. Împreună, vă invit să mulțumim lui Dumnezeu pentru marea-I îndurare, ce ni s-a dat fiind aici, frați în Domnul!

   Sărbătorim pe Singurul Mântuitor, celui căruia I se închină și  I se adresează fiecare postare creștină de bun miros și plăcută Domnului 

   Să fim sfinți și-n sărbători!

   Alexandrina Tulics, decembrie 2017

Un binevenit si binemeritat mesaj de multumire si recunostinta pentru conducerea și administrația Resurselor Crestine, acei slujitori ai Domnului al caror nume nu apar in prim plan pe ecranul calculatorului ori ai tabletei, ori a telefonului inteligent, dar care cu daruire, abnegatie si buna credinta intru Domnul se nevoiesc zi si noapte ca prin darurile, talentul si discernamantul pe care le au, frumos scrie poeta si eseista Sanda Tulics, "filtrează intelectual, emoțional ceea ce postăm..." Astfel ca din efortul acestor gazde primitoare si devotate precum si din cele ale colaboratorilor si contributorilor la acest forum de gandire si creativitate crestina si spirituala "S-a atins și de viața cititorilor nostri care revin, citesc, se informează, pun în slujire după nevoile spirituale tot ce se găsește din abundență pe acest site Resurse Creștine-pe care eu îl numesc cu dragoste; ACASĂ!" Fie ca Domnul sa binecuvanteze in continuare aceasta minunata lucrare de slujire prin scris si cantec spre mare gloria Sa. Iisus se naste, sa-L marim ! La multi, ani!

Adăugat în 24/12/2017 de marin2016
Mulțumesc intervenției scrise de dumneavoastră frate Marin Mihalache! Dumnezeu să întărească în bine slujirea noasră aici pe Resurse Creștine!
Fiți sănatos și buuros și-n sărbatori!
Adăugat în 24/12/2017 de sanda_tulics
Fie-vă slujirea pe mai departe curată şi sărată ca lacrima ce se prelinge pe-un obraz nepătat, venită dintr-o inimă plină de dragoste pentru fraţi si surori, pentru câmpul de lucru, pentru acest site binecuvântat! La mulţi ani! Un mesaj emoţionant, ce ne îndeamnă pe fiecare la o trezire reală, la o trăire duhovnicească şi nu una religioasă. Mulţumiri, fiţi binecuvântată.
Adăugat în 26/12/2017 de floridinmaracineni
Mulțumesc Domnului care ne-a rânduit împreună în slujire scumpa soră Florica Ficard!
El a ales , noi să-I mulțumim prin ascultare si dragoste sinceră!
Adăugat în 26/12/2017 de sanda_tulics
Foarte inspirat devoțional, înțeleaptă postare! Cred că a fost tot timpul și o luptă spirituală asociată cu postările mai mult sau mai puțin ziditoare: o luptă cu demoul mândriei, cu duhurile de ceartă, de slavă deșartă, toate căutând să dezbine Adunarea on-line. Dar, a continuat să funcționeze! Pentru că Domnul a spus că și-a zidit Biserica Sa și porțile locuinței morților nu o pot nimici!
Adăugat în 27/12/2017 de loredanam
..Am învățat greu...dar am învățat( Marinău Daniela ) ca pe o rădăcină veche ,nefolositoare , nu trebuie să te oprești nici macar să-ți legi șireturile!
Toate se învața la timpul lor!
Îți doresc un an al biruinței familiei!
Adăugat în 28/12/2017 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 867
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 6
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni