Sărbătorim...
Autor: Alexandrina Tulics
Album: Anotimpuri
Categorie: Diverse

   Dragă Resurse Creștine,

   Sărbătorim de doisprezece ani împreună, Nașterea Mântuitorului iubit - Isus Christos -Domnul.

   Am simțit emoția sărbătorii prin versuri, cântece, meditaţii, mărturii și închinări curate, adunate în inimile noastre, noi, care postăm, și prin care Domnul, hrănește din pâinea Lui... popoare de pe glob! Am plâns și ne-am bucurat sau am respins unele postări  tot împreună. Am împărțit bucuroşi  bucățile de pâine  care satură după nevoie spirituală, pe fiecare. Am trecut prin rugăciuni  sincere, pragul unora, care au suferit, sau care încă mai suferă. Am slujit fiecare după puterea, înțelpciunea și reponsabilitatea personală a implicării în aria Domnului.

   Am trecut sau nu... peste unele diferențe de înțelepciune, educaţie și înțelegere umană și spirituală. Am deschis ziua și noaptea computerul și am semnat personal cu bucurie sau lacrimi în dreptul inspirației duhovniceşti. Am pierdut pe unii și i-am câştigat pe alții! Am trecut, sau mai bine spus, ne-a trecut Domnul și peste anul 2017 cu mila, pacea și  dagostea Lui care-i mai tare ca moartea! S-a luptat în dreptul nostru când noi am lenevit, a suferit lângă noi când am trecut în neputinţă, a ţinut mâna întinsă cu pace, pâine și milă ca de la naștere.

   Azi, se cade să-I mulțumim toți împreună, cei care iscălim resurse date nouă spre cercetare personală cât și celor care le citesc.

   S-a atins și de viața cititorilor noştri care revin, citesc, se informează, pun în slujire după nevoile spirituale tot ce se găsește din abundență pe acest site, Resurse Creștine - pe care eu îl numesc cu dragoste: ACASĂ!

   Îmbrăţişez cu slujirea, recunostința și adminisrația Resurse Creştine, aceia care filtrează intelectual, emoțional ceea ce postăm. Împreună, vă invit să mulțumim lui Dumnezeu pentru marea-I îndurare, ce ni s-a dat fiind aici, frați în Domnul!

   Sărbătorim pe Singurul Mântuitor, celui căruia I se închină și  I se adresează fiecare postare creștină de bun miros și plăcută Domnului 

   Să fim sfinți și-n sărbători!

   Alexandrina Tulics, decembrie 2017

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/172049/sarbatorim