Un Tată care nu-și poate lua ochii de la tine
Autor: Marius Zarnescu  |  Album: mariuszarnescu.com  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de marius_zarnescu87 in 07/08/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

Greg Boyle, autor al cărții „Tattoos of the Heart“, ce descrie lucrarea sa cu tinerii din găștile din Los Angeles, susține că avem cu toții un fel de a-L privi pe Dumnezeu în mod personal, intim, o imagine a lui Dumnezeu ce ne călăuzește. Boyle explică faptul că „imaginea“ sa, felul în care îl privește pe Dumnezeu vine de la prietenul său, Bill Cain.

Cu ani în urmă, Bill și-a luat o pauză de la propria sa slujbă pentru a se îngriji de tatăl său care era pe moarte datorită cancerului. Tatăl său devenise un om fragil, dependent de Bill. Deși boala îl fărămița, mintea îi rămasese activă și plină de viață.

În răsturnarea rolului comun multor copii adulți care se ocupă de părinții lor muribunzi, Bill își punea tatăl în pat și apoi îi citea să adoarmă, exact așa cum tatăl lui făcuse cu el în copilărie.

Bill citea dintr-o carte, iar tatăl său, stătea acolo, uitându-se la fiul său și zâmbind. Bill de multe ori fiind epuizat de îngrijirea și munca de peste zi spunea tatălui său: „Uite care este ideea, îți citesc, te rog să adormi.” Tatăl lui își cerea scuze și își închidea ochii. Dar nu dura mult, pentru că în curând deschidea câte un ochi și zâmbea fiului său. Bill îl prindea cu ochiul deschis și apoi zâmbind îl închidea din nou.

Tatăl se abținea iarăși până când nu mai putea și celălalt ochi se deschidea să își privească fiul. După moartea tatălui său, Bill a spus că ritualul de seară a fost într-adevăr o poveste a unui tată care nu și-a putut lua ochii de la copilul său.

Cu cât mai mult Dumnezeu, Tatăl și Creatorul tău nu-și poate lua ochii de la tine. Ceea ce este adevărat cu privire la Isus, Fiul preaiubit în care își găsește toată plăcerea, este adevărat și pentru toți copiii Lui.

„Eu în ei şi Tu în Mine –, pentru ca ei să fie în chip desăvârşit una, ca să cunoască lumea că Tu M-ai trimis şi că i-ai iubit cum M-ai iubit pe Mine.“ Ioan 17:23

 

….

Marius Zarnescu, Associate Pastor at Emmaus International Ministries

Contactează-mă pe FACEBOOK! (Click Aici)

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 550
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni